Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 00:17

ΕΣΚ Κυκλάδων: Το παιχνίδι αρχίζει ας το απολαύσουμε κι ας το χαρούμε όλοι μαζί

Για της 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2019  ξεκινάει το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο  της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων με τις ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με τα τμήματα υποδομής.

Για την νέα μπασκετική πρόσκληση  αγωνιστικής περιόδου 2019/2020 θα πραγματοποιηθούν τα εξής πρωταθλήματα: Παίδων , Κορασίδων , Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών.

Σημειώνουμε δε ότι  η ΕΣΚ Κυκλάδων προτίθεται να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Παμπαίδων, Παγκορασίδων , Tουρνουά Μίνι αγοριών όπου οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 12 Οκτωβρίου 2019.

Μεγάλη τιμή για ακόμα μια φορά , όπου στην έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων θα παρευρεθεί στην Πάρο η πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής κα Μερίκα Τάνια μαζί με  τον  Γενικό Γραμματέα  κ. Αναστασόπουλο  Τάσο .

Η ΕΣΚ Κυκλάδων σε συνεργασία τον Σ.Κ.Κ Αττικής , θα διεξάγει στη Πάρο 20 & 21 Σεπτεμβρίου  αξιολόγηση κριτών με παράλληλη παρουσίαση των νέων κανονισμών, ώστε οι  κριτές που θα περάσουν την αξιολόγηση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους καλαθοσφαιριστές  των ομάδων,  να είναι υγιείς και προσηλωμένοι στο στόχο που θέτουμε όλοι μαζί.. να προστατέψουμε το άθλημα που αγαπάμε και να προσελκύσουμε κοντά μας , περισσότερο κόσμο ..διότι ο αθλητισμός ..το μπάσκετ …είναι Γιορτή !!

ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


Τζάμπολ στα πρωταθλήματα μπάσκετ (το πρόγραμμα των αγώνων)


 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares