Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 15:51

Μάλλιος: "Κέρδος τα νέα παιδιά τη φετινή χρονιά για τον ΠΑΣ Τήνου"

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Τήνου για το αυριανό ματς, όπου για τη διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, η ομάδα του Γιώργου Μάλλιου φιλοξενεί στις 14.00 τον ΑΟ Πάρου.

Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα αφού η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα σύνολο που αποτελεί από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Κυκλαδίτικου ποδοσφάιρου και που βρίσκεται σε ανώτερη κατηγορία.

Αυτό ωστόσο δεν φοβίζει τον κ. Μάλλιο που αναφερόμενος μέσω δηλώσεων του σε αυτό το ματς ζήτησε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει.

Αναλυτικά, το σχόλιο του 

''Είναι ένα ματς Κυπέλλου με μια ομάδα που βρίσκεται σε ανώτερη κατηγορία. Η Πάρος απέδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι ένα νέο ξεκίνημα ,έχοντας διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι με αρκετά παιδιά από την περσινή Κ16 στο ρόστερ. Θα χρειαστεί βοήθεια γι αυτά τα παιδιά. Δεν χρειάζεται απογοήτευση ή ενθουσιασμός. Όλα με μέτρο για να δείξουν τα παιδιά του ΠΑΣ Τήνου το ταλέντο τους. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη παρότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Για εμάς η μεγαλύτερη ουσία θα είναι τα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες στο ανδρικό τμήμα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares