Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 21:55

«Αντιαθλητικό φάουλ» από τον δήμο στον Πλοηγό Αντιπάρου

Ούτε καν να ακούσει τις θέσεις και τα προβλήματα του μοναδικού αθλητικού σωματείου του νησιού δεν δέχθηκε το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αντιπάρου, αφού όταν ο πρόεδρος του σωματείου Βασίλης Φαρούπος στην διατύπωση των αιτημάτων μπήκε στην ουσία των πραγμάτων διεκόπη όπως - όπως με πρόφαση ότι υπερέβη το τρίλεπτο!!!

70985031_2317362305243237_3058304292877238272_n_8a36e.jpg

Ούτε ένα τρίπλεπτο... μάλλον δεν χαλαλίζει ο δήμος στα 120 παιδιά που απασχολεί ο σύλλογος, που μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο του νησιού αποτελούν τις μοναδικές αθλητικές κυψέλες και παράλληλα τις μοναδικές διεξόδους της νεολαίας του νησιού προς τον αθλητισμό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι ακριβώς έγινε και από πού προήλθε ο εκνευρισμός και αποχώρηση του προέδρου του « Πλοηγού Αντιπάρου», από το δημοτικό συμβούλιο του νησιού!

Ο «Πλοηγός Αντιπάρου», ίσως είναι το σωματείο με την πιο ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στις Κυκλάδες. Ένα σωματείο το οποίο από το μηδέν κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να κάνει αισθητή την παρουσία του και να εκπλήξει ευχάριστα το κυκλαδίτικο μπάσκετ, το Αιγαιοπελαγίτικο σκάκι και το Πανελλήνιο Cheerleading, κερδίζοντας το σεβασμό όλου του αθλητικού κόσμου.

Όλου, εκτός των ορίων της Αντιπάρου όπως φαίνεται, γιατί εντός…

Δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου 26/09/2019. Τα προβλήματα ενός κυκλαδίτικου σωματείου, φυσικά πολλά. Έτσι, ο πρόεδρος του «Πλοηγού Αντιπάρου», φαρούπος Βασίλειος όπως φαίνεται αποφάσισε να παρουσιαστεί σε αυτό για να τα εκθέσει, με την ελπίδα ότι θα βρει λύσεις. Ενημέρωσε λοιπόν ότι αναμένει τις σχολικές επιτροπές, επιθυμεί να συμβάλει στην καθαριότητα των σχολικών χώρων που χρησιμοποιεί, ζήτησε να διορθωθούν οι διαγραμμίσεις σε ένα από τα δυο ανοιχτά γήπεδα, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Δαμιανό Παλαιολόγο για την συμβολή του στο πρόβλημα του φωτισμού και κάπου εκεί…

Ο δήμαρχος Αντιπάρου, Φαρούπος Αναστάσιος μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σκούρτη Σωτήριο, διέκοψαν άκομψα θα λέγαμε, τον πρόεδρο του «Πλοηγού Αντιπάρου», μόλις αυτός πήγε να αναφέρει το πρόγραμμα του Φιλόδημου όπου επιδοτεί τους δήμους με 600.000 ευρώ για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων, θέλοντας πιθανόν να τονίσει την ανάγκη ενός κλειστού γυμναστηρίου. Θυμίζοντας φυσικά ότι οι μόνες ομάδες στις Κυκλάδες που προπονούνται σε ανοιχτά γήπεδα είναι αυτές της Αντιπάρου και της Άνδρου.

Αποτέλεσμα ήταν, να επέλθει ο εκνευρισμός και η αποχώρηση του προέδρου του «Πλοηγού Αντιπάρου», από το συμβούλιο.

145a59d48f4b8697ffd7d13ff21fd836_XL_ac368.jpg

3 ΛΕΠΤΑ!

Αίσθηση προκάλεσε ο λόγος της διακοπής που απέφερε αυτόν τον εκνευρισμό. Ο μεν δήμαρχος διέκοψε τον κ. Φαρούπο επικαλούμενος ότι δεν είναι ώρα να συζητηθούν αυτά τα θέματα , ο δε κ. Σκούρτης διότι ο κ. Φαρούπος ξεπέρασε το υπερφλύαρο! όριο των τριών λεπτών. Τόσος είναι ο χρόνος που αναλογεί σε ένα σωματείο όπως ο «Πλοηγός Αντιπάρου», στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού…

(ας δούμε και την εικόνα από το 08:40 μέχρι το 15:00, όπου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σκουρτης διαβάζει τον κανονισμό του συμβουλίου)

Η θέση του sportcyclades.gr: Πάνω σε ανθρώπους που διεκδικούν και αγωνίζονται για αυτό που αγαπάνε έχει στηριχτεί όλη η ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο ενθουσιασμός και η αγάπη αυτών των ανθρώπων για τον αθλητισμό αποτελεί την κινητήριο δύναμη τους και η απογοήτευση, θα ήταν το τελευταίο που θέλαμε να τους συμβεί.

Για εμάς η ιδέα του αθλητισμού είναι μεγαλύτερη από οπουδήποτε δημοτικό συμβούλιο και δικαιούται όχι ένα αλλά απεριόριστα τρίλεπτα για να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν την αθλούμενη νεολαία.

Εκτός αν εκεί στον δήμο Αντιπάρου, θεωρούν ότι τα έχουν κάνει όλα τόσο καλά, έχουν όλες τις εγκαταστάσεις και οι συζητήσεις περί αθλητισμού περιττεύουν.

Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και όσοι αρνούνται να καταλάβουν την σημαντικότητα του έργου που προσφέρει ο Πλοηγός Αντιπάρου, να αφυπνιστούν και να αναλάβουν δράση… και μάλιστα γρήγορα πριν το όνειρο για ένα κλειστό «πετάξει» σε κάποιο άλλο νησί!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares