Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 11:44

Σκούνας: "Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι"

Η προετοιμασία του Πανναξιακού για το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σύρου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, με τον Δημήτρη Σκούνα να βλέπει τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμό όσο περνούν οι ημέρες.

Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα αλλά και την ιδιαιτερότητα του αφού αυτά τα ντέρμπι όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει ότι κρίνονται στη θέληση και στο πάθος.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Σκούνα ο οποίος αναφερόμενος στο ματς τόνισε

''Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Έτυχε να κληρωθούμε 1η αγωνιστική με τον ΑΟ Σύρου και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για το ματς αυτό. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια, αφού στόχος αποτελεί για τον Πανναξιακό σε κάθε ματς η νίκη. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει και εύχομαι να γίνει ένα ματς σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος''.

Ερωτηθείς εάν θα παίξει ρόλο η παρουσία του κόσμου της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Σύρο, ο κ. Σκούνας τόνισε: ''Σίγουρα θα παίξει ρόλο αφού αποτελεί όλα αυτά τα χρονια την δύναμη της ομάδας. Ο κόσμος αποτελεί το 12ο παίκτη και ευχόμαστε να τον ικανοποιήσουμε''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares