Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 11:07

Γιάννης Ράμπιας: Στόχος το διπλό στη Μύκονο

Μία μικρή οδύσσεια θα βιώσει η αποστολή του ΑΟ Σερίφου ενόψει του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

Συγκεκριμένα το ταξίδι θα ξεκινήσει από την Παρασκευή, αφού θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση επί Αθηναϊκού εδάφους και καλώς εχόντων των πραγμάτων το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής θα επιστρέψει στη Σέριφο τη Δευτέρα.

Όσο αφορά τις απουσίες, ο Γιάννης Ράμπιας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των, Παππά που είναι τιμωρημένος, του  Κιούση που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και του Κοσμά Παρίση, ο οποίος δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή για προσωπικούς λόγους, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρίνος Λιβάνιος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή και συμμετοχή του στον αγώνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

«Είναι δύσκολη η μετακίνηση, αλλά από τη στιγμή που αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στην α΄κατηγορία ήταν κάτι που το γνωρίζαμε», δήλωσε στο sportcyclades.gr ο Γιάννης Ράμπιας σχολιάζοντας τη δυσκολία του ταξιδιού, ενώ πρόσθεσε για τον αγώνα:

«Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για εμάς, καθώς δεν έχουμε αγωνιστεί ποτέ στη Μύκονο με αντίπαλο τον ΑΟ Μυκόνου. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε άλλο στόχο από το διπλό στο συγκεκριμένο ματς».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares