Ανδριακός: Ανησυχία για την κατάσταση του σταδίου Άνδρου

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ανδριακός: Ανησυχία για την κατάσταση του σταδίου Άνδρου

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ανδριακού εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που έχει περιέλθει το στάδιο της Άνδρου ''Ιωάννης Γουλανδρής'' και συνιστά στους ''άρχοντες'' του τόπου να επιδείξουν σύμπνοια προκειμένου να βρεθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να δρομολογηθεί το έργο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Εδώ και λίγες ημέρες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς δηλώσεων-ανακοινώσεων-απαντήσεων και τοποθετήσεων με θέμα το έργο αποκατάστασης και ευρείας κλίμακας βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου ΄΄Ιωάννης Γουλανδρής΄΄.
Η αρχική ανακοίνωση της ένταξης του έργου αυτού στο πρόγραμμα Φιλόδημος που συνοδεύεται και από την ανάλογη χρηματοδότηση, σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία συνολικά στις τάξεις του Συλλόγου μας, διότι αποτελεί πάγιο αίτημά μας τα τελευταία χρόνια. Και δεν είναι τυχαία φυσικά πάγιο αίτημά μας.

Η έλλειψη συντήρησης σε συνδυασμό με την φυσιολογική φθορά του χρόνου, έχουν προκαλέσει σοβαρότατες φθορές συνολικά στο Στάδιο (πυλώνες-φωτισμός-ταρτάν-περίφραξη-χλοοτάπητας-αποστραγγιστικό) οι οποίες είναι γνωστές και στις αρμόδιες αρχές και στο κοινό της Άνδρου, εδώ και πολύ καιρό.
Δυστυχώς όμως η ροή των γεγονότων δεν είναι η αναμενόμενη και μετά την αρχική χαρά, επικρατεί πλέον ο προβληματισμός και η ανησυχία στις τάξεις του Συλλόγου μας.

Οι ανακοινώσεις των Δημοτικών Αρχόντων είναι αντικρουόμενες σε ουσιαστικά και ζωτικά στοιχεία-σημεία που αφορούν το έργο, ενώ παράλληλα είναι έντονη η πολιτική χροιά που τείνει να πάρει ένα τόσο σημαντικό έργο.
Κύρια ευθύνη όμως και μέριμνα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ.Ο.Φ σε κάθε περίπτωση είναι η καλλιέργεια του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος στο νησί της Άνδρου, αλλά και η ασφαλής και ποιοτική εκγύμναση των 150 αθλητών και αθλητριών που απαριθμεί αυτήν την στιγμή ο Σύλλογος.
Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση του σκοπού που επιτελεί και υπηρετεί ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ.Ο.Φ , αλλά και της ιστορίας του, απευθυνόμαστε σε όλους όσους εμπλέκονται με το θέμα που έχει προκύψει με το Δημοτικό Στάδιο, με μία έκκληση αλλά και μία απαίτηση.
Κάνουμε έκκληση λοιπόν σε όσους εμπλέκονται, να αντιμετωπίσουν το έργο αυτό όπως ακριβώς του αρμόζει. Σαν ένα σπουδαίο αθλητικό έργο υποδομής, με τεράστια αξία για την αθλητική νεολαία της Άνδρου. Σαν μία σπουδαία παρακαταθήκη για όλους τους πολίτες της Άνδρου, μιας και το Στάδιο είναι Δημοτικό.
Από την άλλη απαιτούμε να επικρατήσει η κοινή λογική η συνεργασία αλλά και η αλήθεια. Δεν νοείται να ανακοινώνονται διαφορετικά ποσά χρηματοδότησης, ούτε να υπάρχει αντιπαράθεση για την μελέτη του έργου πριν καν αυτή ξεκινήσει. Επειδή ο Χρόνος πιέζει, καλούμε το Δήμαρχο κ Λοτσάρη και τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης κ Σουσούδη να συνεργαστούν με ειλικρινή διάθεση παραμερίζοντας πολιτικές διαφορές μπροστά σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας έργο . Η ευκαιρία της ανακατασκευής- αναβάθμισης του σταδίου μας δεν επιτρέπεται να ναυαγήσει.
Επιβάλλεται λοιπόν να υπάρξει γενναιότητα και θέληση από όλους ανεξαιρέτως. Το αξίζουν τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά στον χώρο αυτό, το αξίζουμε κι εμείς που τα στηρίζουμε, το αξίζει και η Άνδρος διότι το Στάδιο αυτό είναι το μόνο πλήρες Στάδιο των Κυκλάδων και μάλιστα με Ολυμπιακές προδιαγραφές.

Εκ του ΔΣ
Του Ανδρικού ΟΦ

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ακαδημία του Α.Ο. Μυκόνου

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ακαδημίας του Α.Ο. Μυκόνου μέχρι και...

Ελεύθερος ο Ζανελάρης, ο πρώτος λόγος στον Πανναξιακό

Μετά από την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην καριέρα του...

Πανναξιακός: Η ανακοίνωση για τις εκλογές-Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πανναξιακός έκανε γνωστό ότι την...

Εκλογές με ιστορική σημασία στον Αστέρα Τραγαίας

Με φόντο την επιστροφή του στην φυσική του έδρα, το...

Ελλάς Σύρου: Ανανέωσαν οι Αντώνης Συριανός και Ηλίας Χαλκιάς

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους...

Συνεχίζει στη προεδρία του ΠΑΣ Νάξου ο Φρέντυ Κρητικός ( η σύσταση του Δ.Σ.)

Μετά τις εκλογές της Δευτέρας, ήρθε και η πρώτη συνεδρίαση...

Ανανέωσε με Κοτζαπαναγιώτη και Αντώνη Συριανό η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον...

Η νέα διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου [pics]

Ολοκληρώνονται εντός της επόμενης ώρας οι εκλογές του ΠΑΣ Νάξου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Προτάσεις για επιστροφή σε μία κατηγορία και πρωταθλητή μέσω play off

Αλυσιδωτές εξελίξεις φαίνεται ότι θα έχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2020-2021.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ακαδημία του Α.Ο. Μυκόνου

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ακαδημίας του Α.Ο. Μυκόνου μέχρι και το τέλος του μήνα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται...