Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 16:32

Ανδριακός: Ανησυχία για την κατάσταση του σταδίου Άνδρου

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ανδριακού εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση που έχει περιέλθει το στάδιο της Άνδρου ''Ιωάννης Γουλανδρής'' και συνιστά στους ''άρχοντες'' του τόπου να επιδείξουν σύμπνοια προκειμένου να βρεθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος για να δρομολογηθεί το έργο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΔΡΟΥ

Εδώ και λίγες ημέρες, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς δηλώσεων-ανακοινώσεων-απαντήσεων και τοποθετήσεων με θέμα το έργο αποκατάστασης και ευρείας κλίμακας βελτίωσης του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου ΄΄Ιωάννης Γουλανδρής΄΄.
Η αρχική ανακοίνωση της ένταξης του έργου αυτού στο πρόγραμμα Φιλόδημος που συνοδεύεται και από την ανάλογη χρηματοδότηση, σκόρπισε χαρά και αισιοδοξία συνολικά στις τάξεις του Συλλόγου μας, διότι αποτελεί πάγιο αίτημά μας τα τελευταία χρόνια. Και δεν είναι τυχαία φυσικά πάγιο αίτημά μας.

Η έλλειψη συντήρησης σε συνδυασμό με την φυσιολογική φθορά του χρόνου, έχουν προκαλέσει σοβαρότατες φθορές συνολικά στο Στάδιο (πυλώνες-φωτισμός-ταρτάν-περίφραξη-χλοοτάπητας-αποστραγγιστικό) οι οποίες είναι γνωστές και στις αρμόδιες αρχές και στο κοινό της Άνδρου, εδώ και πολύ καιρό.
Δυστυχώς όμως η ροή των γεγονότων δεν είναι η αναμενόμενη και μετά την αρχική χαρά, επικρατεί πλέον ο προβληματισμός και η ανησυχία στις τάξεις του Συλλόγου μας.

Οι ανακοινώσεις των Δημοτικών Αρχόντων είναι αντικρουόμενες σε ουσιαστικά και ζωτικά στοιχεία-σημεία που αφορούν το έργο, ενώ παράλληλα είναι έντονη η πολιτική χροιά που τείνει να πάρει ένα τόσο σημαντικό έργο.
Κύρια ευθύνη όμως και μέριμνα του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ.Ο.Φ σε κάθε περίπτωση είναι η καλλιέργεια του αθλητισμού και του αθλητικού πνεύματος στο νησί της Άνδρου, αλλά και η ασφαλής και ποιοτική εκγύμναση των 150 αθλητών και αθλητριών που απαριθμεί αυτήν την στιγμή ο Σύλλογος.
Έχοντας λοιπόν πλήρη επίγνωση του σκοπού που επιτελεί και υπηρετεί ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ.Ο.Φ , αλλά και της ιστορίας του, απευθυνόμαστε σε όλους όσους εμπλέκονται με το θέμα που έχει προκύψει με το Δημοτικό Στάδιο, με μία έκκληση αλλά και μία απαίτηση.
Κάνουμε έκκληση λοιπόν σε όσους εμπλέκονται, να αντιμετωπίσουν το έργο αυτό όπως ακριβώς του αρμόζει. Σαν ένα σπουδαίο αθλητικό έργο υποδομής, με τεράστια αξία για την αθλητική νεολαία της Άνδρου. Σαν μία σπουδαία παρακαταθήκη για όλους τους πολίτες της Άνδρου, μιας και το Στάδιο είναι Δημοτικό.
Από την άλλη απαιτούμε να επικρατήσει η κοινή λογική η συνεργασία αλλά και η αλήθεια. Δεν νοείται να ανακοινώνονται διαφορετικά ποσά χρηματοδότησης, ούτε να υπάρχει αντιπαράθεση για την μελέτη του έργου πριν καν αυτή ξεκινήσει. Επειδή ο Χρόνος πιέζει, καλούμε το Δήμαρχο κ Λοτσάρη και τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης κ Σουσούδη να συνεργαστούν με ειλικρινή διάθεση παραμερίζοντας πολιτικές διαφορές μπροστά σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας έργο . Η ευκαιρία της ανακατασκευής- αναβάθμισης του σταδίου μας δεν επιτρέπεται να ναυαγήσει.
Επιβάλλεται λοιπόν να υπάρξει γενναιότητα και θέληση από όλους ανεξαιρέτως. Το αξίζουν τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά στον χώρο αυτό, το αξίζουμε κι εμείς που τα στηρίζουμε, το αξίζει και η Άνδρος διότι το Στάδιο αυτό είναι το μόνο πλήρες Στάδιο των Κυκλάδων και μάλιστα με Ολυμπιακές προδιαγραφές.

Εκ του ΔΣ
Του Ανδρικού ΟΦ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares