Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 21:51

Πρώτο δείγμα γραφής...

Δύο αγωνιστικές είναι λίγες, όμως μπορείς ως φίλαθλος να σχηματίσεις μία πρώτη άποψη για την κατάσταση των ομάδων τόσο μέσα, αλλά και έξω από τις 4 γραμμές.'Αλλωστε νησιώτες είμαστε, ψαράκι τρώμε μπόλικο άρα δικαιούμαστε να βλέπουμε μακριά και βέβαια ψοφάμε για ποδοσφαιροκουβέντα και κυρίως για υψηλή κριτική!!!

Πάμε όμως πιο σοβαρά να δούμε τι μας έμεινε από τις πρώτες παραστάσεις των ομάδων μας.

ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ

Η δεύτερη ομάδα της Σαντορίνης, που δραστηριοποιείται μαζί με τον Πύργο σε διαφορετική φιλοσοφία ποδοσφαίρου, πιο παραδοσιακού , πιο ερασιτεχνικού, ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ήττες, βαριά στη Σέριφο όπου οριακά κατέβασε ενδεκάδα και τιμητική στη Νάξο που πείσμωσε γιατί πολλοί βιάστηκαν να πουν πως βρήκαν την μία ομάδα που θα πέσει.Μόλις λύσει τα οργανωτικά της προβλήματα και μπει σε μία λειτουργία θα μαζέψει βαθμουλάκια.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

 Ξεκάθαρα μεταβατική περίοδο περνούν οι μπλε του Παχατουρίδη τόσο αγωνιστικά , όσο και διοικητικά.Στα δεδομένα τους έχουν έμπειρους στο ρόστερ και οι πιτσιρικάδες τους δείχνουν καλό υπόβαθρο.Νομίζω στα μισά της περιόδου θα οριοθετήσουν τους στόχους τους.Ξεκίνησαν με φωνές, που δεν τους ταιριάζουν, όμως κατά κοινή ομολογία είχαν δίκιο και τις δύο φορές....

ΑΟ ΠΑΓΟΥ

Οι μοναχικοί και ρομαντικοί της Σύρου με το πιο νεανικό ίσως ρόστερ της κατηγορίας , θύματα των εξελίξεων στο Συριανό ποδόσφαιρο,θα δυσκολευτούν αν και στον Πύργο έφτασαν κοντά στον βαθμό. Θέλω να τους μεταφέρω ότι μετά το τελευταίο αποτέλεσμα πολλοί τους αγάπησαν ακόμη πιο πολύ....

ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

 Άμυνα και κέντρο το ίδιο δυνατός όπως και πέρυσι ενώ η πλήρης ανανέωση στην επίθεση έχει προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα.Ο αποκλεισμός στο κύπελλο δεν έφερε δονήσεις.Η διοίκηση είναι εκεί με ικανότητα και πείρα στην διαχείριση καταστάσεων.

Δύο ακόμη πράγματα θέλω να τονίσω.Την υγιή σχέση παικτών - προπονητή, όσο για τους δεσμούς και την επικοινωνία του κόσμου με την ομάδα,θα αναφέρω αυτό που είδα με τα μάτια μου δηλαδή περίπου στο 75 λεπτό του ισόπαλου ντέρμπι σε χρονικό σημείο που το ματς είχε ατονήσει, ήταν πραγματικό φοβερό το ξύπνημα των παικτών από την κερκίδα σαν να τους τσίμπησε μύγα άλλαξαν ξαφνικά ρυθμό και βγήκαν μπροστά να κτυπήσουν το παιχνίδι. Αυτό πραγματικά είναι που λέμε ο δωδέκατος παίκτης.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Μακράν το καλύτερο ξεκίνημα και το καλύτερο κλίμα των τελευταίων ετών.

Επιστροφές πολύτιμων παλαιών παικτών, η παρέα δίνει ισχυρό κίνητρο και ο Γιώργος Καβάλης παίζει κι αυτός μπάλα από το πόστο του.Το έργο των αποδυτηρίων, πραγματικό κόσμημα, έχει ήδη πολλαπλά οφέλη.Πιστεύω και ο κόσμος να ανταποκριθεί και να δούμε ωραία παιχνίδια φέτος στην Παροικιά. 

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ

Είναι πολλές οι δυνατότητες, χρειάζεται όμως και να γίνουν πολλά.Υπάρχει πλάνο που πρέπει να υποστηριχθεί από όλους.Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ τους.Αν βρεθούν οι ισορροπίες εξωαγωνιστικά, είναι εφικτό να αυξήσουν τα κίνητρα τους και οι έμπειροι και δοκιμασμένοι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Θεωρώ απαραίτητη την στήριξη στον προπονητή.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ

Ήδη έχει καταφέρει να παραδέχονται όλοι οι Κυκλαδίτες πως έχει αλλάξει επίπεδο.Παίζει επιθετικά, μερικές φορές με άγνοια κινδύνου και γι αυτό θα κάνει εκπλήξεις ειδικά στην ιδιαίτερη έδρα της.Έχει μεγαλώσει το ρόστερ και παρά το γεγονός ότι είναι διασκορπισμένοι βρίσκουν τον τρόπο και παρουσιάζονται έτοιμοι.Μάλλον αγαπούν πολύ το νησί τους και κάνουν συχνά υπερβάσεις.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ

Νομίζω ότι έγινε παγκόσμιο ρεκόρ καθώς από αυτά που είδα φαίνεται να τους βγαίνουν όλες οι μεταγραφές.Και όχι μόνο σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και σε συνέπεια και πάθος.Αν αυτό δεν αλλάξει στην πορεία σε συνδυασμό με την διάθεση κάποιων που έμειναν και θέλουν να αποδείξουν πράγματα, τότε θα πάνε μέχρι το τέλος με αξιώσεις.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares