Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 08:19

Το ευχαριστώ του Φοίνικα πριν το σερβίς της volleyleague

Λίγο πριν το εναρκτήριο παιχνίδι της φετινής σεζόν στη volleyleague με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο Φοίνικας Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί σε όσους στέκονται δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια, όλους όσους με την ανιδιοτελή προσφορά τους στηρίζουν και πιστεύουν στις προσπάθειές μας.

Ο κάθε ένας από τους χορηγούς μας έχει συμβάλει με την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει διαχρονικά, στο δύσκολο έργο μας, την διατήρηση της ομάδας μας στις υψηλές θέσεις της κατάταξης της Volley League.

Η σίτιση των αθλητών μας είναι ένα απαιτητικό κομμάτι δεδομένων των αναγκών διατήρησης σε υψηλό επίπεδο όλων των αθλητών μας.

Μέσα από την έμπρακτη συμπαράστασή σας και την φιλοξενία σας έχουμε αναπτύξει κοινωνικούς δεσμούς.

Το ταξίδι της περσινής χρονιάς ήταν συναρπαστικό με πολλές όμορφες στιγμές, πολλές από τις οποίες ζήσαμε μαζί.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στην επιτυχία, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά και τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη είτε με τη μορφή χορηγίας είτε με τη φυσική σας παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου μας, βιώνοντας, μαζί συγκινητικές στιγμές.

Η χορηγία δεν είναι δωρεά ή φιλανθρωπία αλλά επένδυση και σε αυτό το σημείο αποδεικνύεται η αναγνώριση του προϊόντος μας δεδομένου ότι οι χορηγοί μας παραμένουν διαχρονικά δίπλα μας δυναμώνοντας το προϊόν μας και τη συνεργασία μας με αποτέλεσμα να έλκονται και νέοι χορηγοί, επενδύοντας στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου απολαμβάνοντας κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση.

Στην δωδέκατη συμμετοχή μας στη Volley League 2019-2020 σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο ταξίδι που ξεκινάει σε λίγες μέρες, ευελπιστώντας οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας, να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξη σας και για την φετινή χρονιά, που βοηθάει τα μέγιστα ώστε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.

ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΑΗ

ΠΕΤΡΙΝΟ

ΣΥΡΙΑΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ

Ο ΚΟΝΤΌΣ ΣΤΟΥ ΡΑΦΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

ΠΛΩΡΑ ΠΡΥΜΑ

ΑΜΒΙΧ

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΟΥΣΥΡΑ

ΜΕΘΥΣΤΑΝΝΑΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

74465631_2346990798963845_8009152535661117440_n_aa8d8.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares