Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 20:58

Πανθηραϊκός σε Γιάννη Σιλεβίστα: «Κόουτς σ' ευχαριστούμε»

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανθηραϊκός γνωστοποιεί και επίσημα πλέον την αποχώρηση του Γιάννη Σιλεβίστα από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Στην ανάρτηση που γίνεται στην σελίδα του συλλόγου, ο Πανθηραϊκός κάνει μια αναδρομή με τα επιτεύγματα του κόουτς από τη Λαμία, τον οποίο ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Το δελτίο τύπου

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιάννη Σιλεβίστα, ο οποίος για καθαρά οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μας.

Ο Γιάννης ήρθε στο νησί μας πριν από ακριβώς ένα χρόνο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά ο Πανθηραϊκός την περσινή περίοδο διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές την είσοδο του στους αγώνες μπαράζ, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση, ενώ παράλληλα η ομάδας μας κατέκτησε το Κύπελλο Κυκλάδων. Φέτος, ο Πανθηραϊκός πέραν της μέχρι σήμερα πορείας στο πρωτάθλημα είχε αξιόλογη παρουσία και στο Κύπελλο Ελλάδος, φτάνοντας μέχρι και την 4η φάση της διοργάνωσης, στην παρθενική συμμετοχή του στο θεσμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Σιλεβίστα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του"

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares