Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019 19:07

Καταγγέλλει σφαγιαστική διαιτησία ο Χρήστος Φωκάς

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Πάγου με την διαιτησία του κ. Γουίνδου Ρούσσου στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Πάρου που κρίθηκε με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας κ. Χρήστος Φωκάς με δήλωση του στο sportcyclades.gr καυτηριάζει με έντονο τρόπο την απόφαση του διαιτητή στο 1-0, αλλά και τη γενικότερη στάση του απέναντι στην ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χρήστου Φωκά:

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάρου για τη νίκη της. Διαμαρτύρομαι όμως έντονα για τη σφαγιαστική διαιτησία. Στη φάση του πρώτου γκολ, ο διαιτητής αγνοεί τον επόπτη που σηκώνει οφσάιντ και στη συνέχεια της φάσης μετέτρεψε το επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας σε πέναλτι. Και όλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα, μειώνοντας τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών μας.

Ο ρέφερι, εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του σε κόκκινες και κίτρινες κάρτες προς την ομάδα μας. Τέτοιες διαιτησίες πηγαίνουν την Κυκλαδίτικη διαιτησία πίσω. Τέτοιοι διαιτητές στο Αθηναϊκό πρωτάθλημα δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο.

Επίσης επιβεβαιώνομαι ότι κάποιοι δεν θέλουν τον Πάγο στην Α΄κατηγορία φέτος... »

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares