Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 13:20

Ρούσσος: Παίζουμε στην πιο δύσκολη έδρα των Κυκλάδων

Με μοναδικό πρόβλημα τις ενοχλήσεις που έχει ο Ραμπαβίλας, ο ΑΟ Σύρου ταξιδεύει στη Νάξο, με στόχο να πάρει το τρίποντο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανναξιακό και να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα.

Η αποστολή της Συριανής ομάδας θα αναχωρήσει αύριο Σάββατο από τη Σύρο γαι τη Νάξου, όπου στις 17:00 θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο κόουτς, Γιώργος Ρούσσος, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά έχει πίστη ότι εύκολα ή δύσκολα ο στόχος της νίκης θα επιτευχθεί: «Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην πιο δύσκολη έδρα των Κυκλάδων. Εμείς θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και η νέα χρονιά να μας βρει αισιόδοξους για τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τον τίτλο».

Όσο αφορά τις δυσκολίες του αγώνα. ο Γιώργος Ρούσσος, επισήμανε: «Σίγουρα ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου είναι κάτι που θα μας δυσκολέψει, όπως φυσικά και ο αντίπαλος που έχει πολύ θερμούς φίλαθλους και κα΄ποιους παίκτες που είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί. Βέβαια, όπως είπα, εμείς θα ψάξουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι και στο τέλος να βγούμε νικητές»

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares