Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 12:09

Μαύρη μέρα στην ιστορία του ΑΟ Σύρου, δεν ταξίδεψε στη Νάξο

Στην Πειθαρχική Επιτροπή των Κυκλάδων και ίσως σε ακόμα υψηλότερα όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης θα κριθεί όπως όλα δείχνουν η τύχη του αγώνα Πανναξιακός - ΑΟ Σύρου, αφού η διοίκηση της ομάδας από τη Σύρο αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Νάξο.

Επικαλούμενη πρόβλημα υγείας σε 12 παίκτες (σ.σ. υπάρχουν γνωματεύσεις ιατρού), η διοίκηση της ομάδας της Σύρου, με μπροστάρη τον πρόεδρο της, βάζει για ακόμη μία φορά σε δοκιμασία την μεγάλη ιστορία του συλλόγου, γυρίζοντας παράλληλα τον χρόνο πίσω σε άλλες δεκαετίες.

Άλλωστε ο ΑΟΣ είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε όλοι ότι μπορεί και ξέρει πως να κερδίσει τις μάχες μέσα στο γήπεδο... δεν χρειάζεται ούτε να διασύρεται με «ιώσεις» και εναγώνιες προσπάθειες αναβολής κάποιου αγώνα και πόσο μάλλον αυτού που χαρακτηρίζεται ως το ντέρμπι της χρονιάς και σαν δαύτο έχει κερδίσει δεκάδες.  

Η συγκεκριμένη στάση - απόφαση, αποτελεί πλήγμα γενικότερα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και για όσους το αγαπάνε, όπως ο Γενικός Αρχηγός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού , κ. Στέλιος Κονδύλης, ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook, καυτηριάζει την στάση των ανθρώπων του ΑΟΣ:

«Σαν Γενικός αρχηγός του ΔΣ Πανναξιακου πριν κοιμηθούμε απόψε κύριε Φωσκολε και κύριε Ρούσσο θα ήθελα να σας πω ότι είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτό το ΔΣ γιατι είναι τίμιοι και έχω να κάνω με ένα κόσμο που εσείς οι ίδιοι αναφερθήκατε ότι είναι ο καλύτερος Περιμένω και από εσάς να σεβαστείτε τον δικός σας κόσμο που τον αγαπώ γιατί προσωπικά εμένα με έχει τιμήσει Καλό βράδυ σε όλους και να ξέρετε ότι για μας που που υπηρετούμε αυτή την ομάδα όπως και να είναι αύριο είναι μια ξεχωριστή μέρα».

Όπως γράψαμε και χθες, ο ΑΟ Σύρου βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με το φάσμα της τιμωρίας, ενώ λίγες ώρες πριν το παιχνίδι δόθηκε στη δημοσιότητα και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ανακοίνωση του Α.Ο Σύρου

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Σύρου οφείλει να εξηγήσει στους φίλους της ομάδας μας, στους χορηγούς της και μετά στο φίλαθλο κοινό των Κυκλάδων για την απόφαση να μη ταξιδέψει στη Νάξο και το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Πανναξιακό. Μια ομαδική Γαστρεντερίτιδα έστειλε στο Νοσοκομείο 12 μέλη της ομάδας μας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, Μαραγκός, Αργυρός, Βαμβακούρης, Φιλίππου, Ζουμπουνέλης, Οικονομόπουλος, Ραμπαβίλας, Λιέας,  Γολιδόπουλος, Βαμβακούσης, Σαμανίδης και Ηλίας Σίγκας (Βοηθός προπονητή), διαγνώστηκαν από το Κρατικό Νοσοκομείο με Γαστρεντερίτιδα, που αυτές τις ημέρες ταλαιπωρεί πολλούς από τους συνανθρώπους μας.

Επικοινωνήσαμε με το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την πρώτη τους απάντηση να είναι ότι ο αγώνας δεν μπορεί να αναβληθεί καθώς δεν έγινε 24 ώρες πριν. Η αρρώστια (ίωση) κύριοι της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έχει χρονοδιάγραμμα. Να προβλέψουμε το πρωί πως σε λίγες ώρες οι παίκτες μας θα οδηγηθούν στο Νοσοκομείο;

Πολλοί φίλοι του αθλήματος, προσπάθησαν να συνδυάσουν αυτή την είδηση με όλα όσα προηγήθηκαν. Είναι αλήθεια πως η ομάδα μας λόγο του απαγορευτικού απόπλου και της αβεβαιότητας για το αν θα ταξιδέψει ή όχι, επικοινώνησε με την ΕΠΣ Κυκλάδων για να της εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός πως το παιχνίδι της χρονιάς θα ταξιδέψει ταλαιπωρημένη και δεν θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις.

Την στιγμή που οι άνθρωποι της ΕΠΣΚ, είχαν αναβάλει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ της κατηγορίας, μεταφέροντας τα για της 12 και 15 Ιανουαρίου, επέμεναν το μεγάλο ντέρμπι Πανναξιακός-Α.Ο Σύρου να γίνει σήμερα, αγνοώντας την αγωνία μας για το αν θα ταξιδέψει το καράβι Άρτεμις (μέχρι τελευταία στιγμή) ή όχι.

Κύριοι της ΕΠΣ Κυκλάδων. Πανναξιακός και Α.Ο Σύρου είναι δυο ομάδες «κόσμημα» και ότι πιο ιστορικά πετυχημένο σωματείο υπάρχει στις Κυκλάδες. Από το 2012 μέχρι σήμερα, η ομάδα μας έχει αποδείξει διαχρονικά πως δεν φοβήθηκε κανένα οικονομικό μεγαθήριο των Κυκλάδων. Ταξιδέψαμε τίμια και αντιμετωπίσαμε ομάδες με τριπλάσιο μπάτζετ εκείνη την εποχή (Πανθηραϊκό, Θύελλα, Λάβα, Άνω Μερά, Α.Ο Μυκόνου). Κάποιες φορές τα καταφέραμε, κάποιες όχι. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων αντί να σεβαστεί και να εκτιμήσει πως «δυο από τα παιδιά της» (Πανναξιακός-Α.Ο Σύρου) έχουν δώσει πολλά χρήματα ανεβάζοντας και αναβαθμίζοντας το προϊόν της κατακόρυφα, επιβάλει σε παιδιά να ταξιδέψουν ξημερώματα, αλλάζοντάς 2 καράβια και κουνημένοι- ταλαιπωρημένοι να παίξουμε το παιχνίδι της χρονιάς. Αν δεν σέβονται εμάς που πληρώνουμε, οφείλουν να σεβαστούν και αυτούς που ΔΕΝ πληρώνονται και καταβάλουν αφιλοκερδή προσπάθειες για την αναβάθμιση του αθλήματος. Την στιγμή που το πρωτάθλημα της είναι τόσο μικρό και τελειώνει γρήγορα, την στιγμή που δεν συντρέχει λόγος να θαλασσοπνιγούμε ή θαλασσοταλαιπωρηθούμε, την στιγμή που έχει μεταφέρει ΟΛΑ τα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής για το 2020, επέμεινε στην διεξαγωγή του ντέρμπι ίδια ημέρα και ώρα με την αρχική. Γιατί άραγε;

Παρόλα αυτά, εμείς αποδεχτήκαμε να ταξιδέψουμε ταλαιπωρημένοι για τον αγώνα με τον Πανναξιακό και ήμασταν έτοιμοι γι αυτό. Ωστόσο, με τον ΘΕΟ δεν μπορεί κανείς να τα βάλει κύριοι. Το πότε θα διαγνωστούν άνθρωποι με γαστρεντερίτιδα ή οτιδήποτε άλλο, το αποφασίζει ο Θεός και όχι η ομάδα για να σας στείλει επίσημο έγγραφο 24 ώρες πριν.

Εσείς αποφασίσατε το πρωτάθλημα μας να μη κριθεί στο γήπεδο αλλά στα δικαστήρια. Ο καθένας κρίνεται από τις αποφάσεις του»

Για το Δ.Σ του Α.Ο Σύρου
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares