Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 20:33

Πανναξιακός: Κρίμα που ο αγώνας θα κριθεί εκτός του γηπέδου

Ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον ΑΟ Σύρου που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω της μη προσέλευσης της Συριανής ομάδας στο ΔΑΚ Νάξου εξέδωσε ο Πανναξιακός Α.Ο.

Η ομάδα της Νάξου, στοχοποιεί ως πρώτο υπαίτιο της αναβολής τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου κ. Γιώργο Φώσκολο.

Αναλυτικά το κείμενο:

Με βαρύτατο αίσθημα ευθύνης,το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ανακοινώνει τα παρακάτω:

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ζήσαμε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια του Α.Ο. Σύρου και προσωπικά του προέδρου του κ. Φώσκολου προκειμένου ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να αναβληθεί.

Ενός αγώνα μεταξύ των δύο πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος, τον οποίο περίμενε να παρακολουθήσει όλη η φίλαθλη κοινότητα των νησιών μας.

Ενός αγώνα για τον οποίον κινητοποιήθηκε ολόκληρο το νησί της Νάξου με σκοπό να τον διοργανώσει άριστα. Αναλυτικά, διανεμήθηκαν εισιτήρια σε όλα τα σχολεία του νησιού, οργανώθηκε λαχειοφόρος αγορά, ετοιμάστηκε μεγαφωνική εγκατάσταση, προβλέφθηκε πλήθος εκδηλώσεων και κλήθηκαν στην ΓΙΟΡΤΗ του ποδοσφαίρου όπως την οραματιστήκαμε, όλες οι αρχές της Νάξου, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, καθώς και ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου κ. Φώσκολος.

Την ίδια ώρα, ο κ.Φώσκολος προσπαθούσε να επιτύχει αναβολή του αγώνα λόγω κακών καιρικών συνθηκών την προηγουμένη ημέρα!

Τελικά, όταν δε τα κατάφερε, παρά την ομολογουμένως φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε, μας προέκυψε γαστρεντερίτιδα…!

Σε αυτό το σημείο, νιώθουμε από καρδιάς την ανάγκη να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου περαστικά και άλλο κακό να μη τους βρει…

Η έκβαση του αγώνα – που εμείς κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να διεξαχθεί εκεί που πρέπει, στο γήπεδο – θα κριθεί πλέον σε αίθουσες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους…
Ευτυχώς, υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν θεσμοί, κανόνες και άνθρωποι που τους υλοποιούν.

Ο Πανναξιακός Α.Ο. έχει ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στους ιθύνοντες που θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις. Είμαστε βέβαιοι ότι με γνώμονα το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, θα πράξουν όλοι τα δέοντα.

Τέλος, οφείλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φιλάθλους μας στη Νάξο, την Αθήνα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ταξίδεψαν για να βρεθούν κοντά στον μεγαλύτερο σύλλογο των Κυκλάδων.

Ο Πανναξιακός που όλοι αγαπάμε, ο Πανναξιακός που όλοι γνωρίζουμε ανδρώθηκε με τις επιτυχίες του εντός αγωνιστικών χώρων. Με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα πορευτούμε, με αυτόν και μόνο τον τρόπο θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!
(Με όποιον κατέβει στο γήπεδο να μας αντιμετωπίσει…)

Για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares