Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 17:22

ΑΟ Σύρου: Θα συμμετάσχουμε μόνο όταν οριστούν όλοι οι αγώνες την ίδια μέρα

Με ανακοίνωση του, ο ΑΟ Σύρου διευκρινίζει από την πλευρά του τα όσα έχουν γίνει στο παρασκήνιο της πρότασης που σας ενημερώσαμε νωρίτερα για επανορισμό του αγώνα, την οποία δεν αποδέχεται, ενώ διευκρινίζει ότι θα συμμετάσχει κανονικά στους αγώνες μόνο αν οριστεί το σύνολο της αγωνιστικής την ίδια μέρα.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Σύρου έχει υποχρέωση να διευκρινίσει στο φίλαθλο κοινό των Κυκλάδων σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την διεξαγωγή του ντέρμπι Πανναξιακός - Α.Ο Σύρου. Σήμερα το πρωί με την σύμφωνη συγκατάθεση του Πανναξιακού, έγινε πρόταση στο σωματείο μας από τον κ. Ρένο Φρέρη, ο μεταξύ μας αγώνας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ να γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Καταρχάς ευχαριστούμε τον Πανναξιακό για το «Fair play», αλλά δεν θα μας βρει σύμφωνους σε αυτό αν δεν γίνουν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Βρισκόμαστε στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, όπου εκτός από εμάς και την ομάδα της Νάξου και ο Α.Ο Μυκόνου είναι στο «κόλπο» της διεκδικήσεις του πρωταθλήματος (με 2 νίκες στα ντέρμπι).

Θεωρούμε απαράδεκτο η ΕΠΣ Κυκλάδων να ΕΠΙΜΕΝΕΙ οι 3 αγώνες της αγωνιστικής να γίνουν τη νέα χρονιά και ΜΟΝΟ το παιχνίδι Πανναξιακός - Α.Ο Σύρου να οριστεί γι αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γιατί άραγε; Ο Α.Ο Σύρου επειδή σε βάθος πολλών ετών έχει αποδείξει πως σέβεται τους πάντες, αλλά δεν φοβάται κανέναν, δίνει την δική του απάντηση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένο Φρέρη.

Κύριε πρόεδρε, ορίστε όλα τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής την ίδια ημέρα και εμάς θα μας βρείτε στο γήπεδο την ημέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Για το Δ.Σ του Α.Ο Σύρου

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares