Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 00:14

Στ. Κονιδάρης: Περήφανος για τα παιδιά που κλήθηκαν στη Μικτή

Η εντατική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του ΑΠΣ Κύθνου αντικατοπτρίζεται στην πορεία της ομάδας Κ14 που συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, με το επιστέγασμα να έρχεται με την κλήση τριών αθλητών στις προπονήσεις προεπιλογής της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι: Γιάννης Κλάρας, Γιαννούλης Λαρετζάκης και Γιώργος Μαρτίνος, θα δώσουν αύριο το παρών στην προπόνηση και αυτό κάνει υπερήφανο όλο το νησί και πολύ περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως φυσικά και τον προπονητή τους Σταύρο Κονιδάρη, ο οποίος μάλιστα παρέθεσε δείπνο στα παιδιά για να τα επιβραβεύσει για την επιτυχία τους.

Κοντά τους και οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Φραγκίσκος Ψάρρας και Πιπέρης Ηλιού, που με την σειρά τους στηρίζουν τα τρία παιδιά και παράλληλα τα θαυμάζουν, αφού θα αποτελέσουν τους αυριανούς στυλοβάτες του Θερμιώτικου ποδοσφαίρου.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος και ικανοποιημένος για αυτή την εξέλιξη», τόνισε ο προπονητής Σταύρος Κονιδάρης, μιλώντας για την πορεία των ποδοσφαιριστών που έχουν γαλουχηθεί στα χέρια του και συνέχισε:  Ευχαριστώ τον ενωσιακό προπονητή κ. Άκη Μπελεγρίνη για την δίκαιη επιλογή των αθλητών, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρερη για την στήριξη και την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά».

Τέλος ο κ. Κονιδάρης δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίηση του για την έναρξη της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα, κάτι που όπως είπε θα αλλάξει το επίπεδο και την ποιότητα της ήδη καλής δουλειάς που γίνεται τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares