Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 19:43

Το ευχαριστώ του Πανναξιακού για την εκδήλωση της Μητρόπολης

Χθες Πέμπτη 2 Ιανουαρίου ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τον Πανναξιακό, αφού σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος εισηγήθηκε την αφιέρωση μίας σπουδαίας εκδήλωσης στον Πανναξιακό, που συμπλήρωσε τα 60 χρόνια ύπαρξης.

Ο Πανναξιακός, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Μητροπολίτη για την τιμή και συγχαίρει τους μαθητές, ενώ επίσης ευχαριστεί δημόσια και τον Δημήτρη Δεουδέ για την επιμέλεια του βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Χθες πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ιάκωβος Καμπανέλλης» στο Δημαρχείο, η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των νεοεισαχθέντων φοιτητών από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας.
Η φετινή εκδήλωση με απόφαση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Καλλινίκου ήταν αφιερωμένη στον Πανναξιακό μας με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 ετών από την ίδρυση του σωματείου μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας για την τιμή που μας έκανε. Παράλληλα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε και φέτος η Ιερά Μητρόπολις μας δείχνοντας για άλλη μια χρονιά (20η συνεχόμενη) ότι στηρίζει εμπράκτως και τιμάει τη νεολαία του νησιού μας.
Και εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στους νεοεισαχθέντες φοιτητές μας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δημήτρη Δεουδέ για την δημιουργία του όμορφου βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο του Naxos TV

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares