Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 01:27

Πιπέρης Ηλιού: Τα καλύτερα επιτέλους έφτασαν [vid]

Η ποδοσφαιρική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη και παράλληλα πολύτιμη για την ομάδα του τον ΑΠΣ Κύθνου, όπως πολύτιμος για τον σύλλογο των θερμιών είναι και ο ακέραιος χαρακτήρας που διαθέτει αποτελώντας οδηγό και για τους νεότερους που ακολουθούν και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Το σχόλιο της εισαγωγής για τον Θερμιώτη ποδοσφαιριστή Πιπέρη Ηλιού, ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαίρεται, βλέποντας ότι μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας και πολλών περιπετειών με ταξίδια με ποικίλα μέσα στα γύρω νησιά, ήρθε η ώρα ο ΑΠΣ Κύθνου να αγωνιστεί στο σπίτι του, την φυσική του έδρα, το νεότευκτο γήπεδο του Μέριχα που εκτός απροόπτου το επόμενο σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει τον Μαρπησσαϊκο για τον ιστορικό εντός έδρας πρώτο αγώνα.

Ο Πιπέρης Ηλιού, έφτιαξε ένα όμορφο βιντεάκι, παρουσιάζοντας εικόνες από όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο συνοδεύει με ένα όμορφο κείμενο - καλωσόρισμα για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα... το νέο γήπεδο της Κύθνου: 

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!!!
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΡΙΧΑ ΤΗΣ ΚΥΘΝΟΥ!!

-32 Παιχνίδια Εκτός Έδρας σε 2,5 χρόνια!!
-32 Ταξίδια με Πλοία,Καΐκια ,Φουσκωτά και Βάρκες!

Με αυτό το βίντεο- αφιέρωμα νιώθω την ανάγκη να εκφράσω, την ελάχιστη ένδειξη απέραντης ευγνωμοσύνης σε όλους τους Συμπαίχτες μου, στο Προπονητή μου και σε όλους τους ανθρώπους που αγάπησαν, έκλαψαν, παθιάστηκαν και έδωσαν τα πάντα για αυτή την Ομάδα, από όποια θέση και αν βρέθηκαν.

Είναι στιγμές 3 ετών μια Συγκινητικής και Ιστορικής για τα δεδομένα της Κύθνου προσπάθειας.

Αυτό το αφιέρωμα αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι οι ''Τρελοι'' που ταξίδευαν κάθε σαββατοκύριακο 3 χρόνια ασταμάτητα, αφήνοντας πίσω οικογένειες,υποχρεώσεις, τα πάντα.....Ήταν όντως Τρελοί!!!
Γιατί πίστεψαν και έκαναν το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα....
Το Γήπεδο του Μέριχα να πρασινίσει !!!

Το Έργο είναι τεράστιο , οι άνθρωποι που κόπιασαν γι αυτό είναι πολλοι όλα αυτά τα χρόνια...ΟΛΟΙ αξίζουν αυτή την ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!

Οι παίχτες του ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ είμαστε υπερήφανοι που βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας στην κατασκευή του Γηπέδου και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τα νέα παιδιά θα μεγαλώσουν σε ένα τόσο όμορφο αθλητικό χώρο που έλειπε για χρόνια.

Οι Νέοι της Κύθνου Οροματίζονται , Τολμούν και Καταφέρνουν να παράξουν Πολιτισμό το 2020!!

-----> Όλοι οι παίχτες της Ομάδας όλα αυτά τα χρόνια , ΔΕΝ είμαστε συνεργάτες κανενός...κάνουμε απλά αυτό που αγαπάμε απο παιδιά..να παίζουμε Ποδόσφαιρο,
Ανιδιοτελώς,Αφιλοκερδώς, στα πλαίσια πάντα του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στην ανάπτυξη του Αθλητικού Πολιτισμού στο Νησί μας.

-----> Το Γήπεδο του Μέριχα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ και έδωσαν ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι την ψυχή τους για να υλοποιηθεί...Ήρθε η στιγμή να το απολαύσουμε λοιπόν!

Όπως είχα πει σε μια συνέντευξη πριν 2 χρόνια...οτι τα καλύτερα έρχονται...
Τα καλύτερα δεν έρχονται πλέον...
Τα καλυτερα είναι τώρα... στην ΕΔΡΑ μας...στο ΣΠΙΤΙ μας...
Σας περίμενουμε όλους !!!

ΜΟΝΟ ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ!!!!!

Πιπέρης Ηλιού
Ποδοσφαιριστής ΑΠΣ Κύθνου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares