Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 18:52

Ο προβληματισμός της Ανδριάνας Βαζαίου για τα ταξίδια

Το παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Καρτεράδου που είχε οριστεί προ μηνός για σήμερα Τετάρτη 15/1 δεν έγινε ποτέ, αφού η ομάδα της Σαντορίνης δεν ταξίδεψε στο νησί της Μυκόνου, ζητώντας εγγράφως την παραίτηση από την αναμέτρηση.

Οι δυσκολίες στα δρομολόγια των πλοίων, ανάγκασαν τους ανθρώπους του συλλόγου να πάρουν αυτή την επίπονη απόφαση, πράγμα όμως που δεν έμεινε ασχολίαστο από το μέλος της διοίκησης και φυσικοθεραπεύτρια κυρία Ανδριάνα Βαζαίου, η οποία απέστειλε στα ΜΜΕ την εξής επιστολή:

«Ημέρα Τετάρτη, αγώνας πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων με ερασιτεχνικά σωματεία.

Στα ερασιτεχνικά σωματεία όπως όλοι γνωρίζουμε οι ποδοσφαιριστές αν δεν εργαστούν θα αντιμετωπίσουν σοβαρό θέμα βιοπορισμού. Προφανώς και δε θα μπορούσε το σωματείο μας να ζητήσει από τους παίκτες μας να χάσουν τέσσερα (!) μεροκάματα προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή στη Μύκονο, άρα δεν θα συμπληρώναμε ποδοσφαιριστές όχι για αποστολή, αλλά ούτε και ενδεκάδα!

Εκτός από εκείνους που εργάζονται, έχουμε παίκτες που είναι γεννημένοι ως και το 2003, άρα πηγαίνουν σχολείο. Μπορούμε να τους ζητήσουμε να πάρουν τρεις μέρες απουσίες έτσι ώστε να έρθουν στη Μύκονο για το ματς; ‘Η μήπως εμείς ως σωματείο θα μπορούσαμε να τους δικαιολογήσουμε τις απουσίες;

Πάμε παρακάτω. Σαντορίνη – Μύκονος χωρίς ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Επόμενη (και μοναδική) λύση τα αεροπορικά εισιτήρια. Προφανώς και ένα σωματείο όπως το δικό μας δε θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος των εξόδων για αεροπορική μετάβαση στη Μύκονο (όπου και πάλι θα έπρεπε να μεταβούμε στην Αθήνα αρχικώς).

Δεν είμαστε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Παίρνουμε μέρος στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να ασχολούνται τα παιδιά του νησιού με τον αθλητισμό! Με αυτά που συμβαίνουν όμως, αντί να έρχονται πιο κοντά στο ποδόσφαιρο, απομακρύνονται! Η ανταμοιβή τους είναι τα ταξίδια, αλλά στις Κυκλάδες όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου αλλά και την έντονη δυσαρέσκειά μου διότι είναι κρίμα να βαδίζουμε στο 2020 πλέον, και αντί να βελτιωνόμαστε στο θέμα «αθλητισμός», να πηγαίνουμε όλο και πιο πίσω!»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares