Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 12:14

Η ομιλία του Γιώργου Λεονταρίτη η εκδήλωση του Φοίνικα

Πιστός στο πλευρό της ομάδας του Φοίνικα εδώ και πολλά χρόνια ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης. Διαβάστε τι δήλωσε την ημέρα της κοπής πίτας του Φοίνικα, στην πανέμορφη εκδήλωση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του επιμελητηρίου… και γιορτάστηκε η μετονομασία του συλλόγου σε Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ONEX.

«Σήμερα είμαστε εδώ όπως κάθε χρόνο και αυτό είναι ευλογία Θεού, στην κοπή της πίτας και στην παρουσίαση μιας ομάδος… που δεν είναι πια ομάδα, γιατί το 2015 αποφασίσαμε και ….«βαφτίσαμε όλοι αυτή την ομάδα «Μια ομάδα ένα νησί». Ο στόχος, η έμπνευση, η φιλοσοφία αυτής της ομάδος είναι να εκπροσωπεί όλο το νησί και όχι μόνο αγωνιστικά. Η Σύρος μέσα από το Φοίνικα έχει κερδίσει πάρα πολλά. Έχει καθιερωθεί ως η πρωταθλήτρια ομάδα αθλητικού ήθους, ως η μακροβιότερη επαρχιακή ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα του βόλεϊ και η ελπίδα όλων είναι πως αυτό θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός τα επόμενα χρόνια.

Έχω βιώσει όλη την διαδρομή του Φοίνικα από το 1990. Τότε που μια ομάδα ανθρώπων, με μεράκι, ξεκινώντας από μια περιοχή της Σύρου. Σε αυτή τη διαδρομή είχαμε την χαρά και την τιμή να φτάσουμε στους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που ίδρυσαν αυτή την ομάδα στα πέτρινα χρόνια του Συριανού βόλεϊ. Οφείλουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που μετά από αυτούς, βρέθηκαν άνθρωποι να συνεχίσουν όπως ο Γιώργος Ρηγούτσος, ο Νίκος Ρούσσος που έδωσαν και την ψυχή τους για την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Παλιόπορτα που σε αυτόν οφείλουμε ένα μεγάλο μέρος των όσων έχουμε πετύχει και βεβαίως και τα επόμενα διοικητικά συμβούλια όπως τον Αντώνη Ρούσσο.

Έχουμε πλέον την μεγάλη χαρά και τιμή σαν ομάδα, να έχουμε επίσημους συνεργάτες την ONEX και την City Insurance, δυο εταιρίες οι οποίες διασφαλίζουν τις δυνατότητες συνέχισης αυτού του σωματείου. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ως κοινωνία και θα προσπαθήσουμε να σας τα ανταποδώσουμε αυτά που εσείς προσφέρετε ανιδιοτελώς στο σωματείο και το νησί.

Για να περάσουμε στο δικό μου το κομμάτι, ευελπιστούμε μέχρι το Φθινόπωρο να έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να μπορέσουμε να Δημοπρατήσουμε αυτό που είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά. Έχουμε ένα ελάττωμα κ. Ξενοκώστα. Αυτά τα οποία λέμε, τα εννοούμε. Ελπίζουμε λοιπόν να δημοπρατήσουμε τον πολυχώρο, που θα περιλαμβάνει ένα καινούριο γήπεδο χωρητικότητας 2000 θεατών. Μέχρι τότε, εύχομαι στην ομάδα να έχει την καλύτερη αγωνιστική πορεία. Εύχομαι στον καθένα από εσάς προσωπική υγεία και επιτυχίες.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares