Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 13:45

Γιάννης Ρούσσος: Ο Φοίνικας θα πρέπει να στηριχθεί από κάθε φορέα

Σταθερά στο πλευρό του Φοίνικα εδώ και πολλά χρόνια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος. 

Διαβάστε τι δήλωσε την ημέρα της κοπής πίτας του Φοίνικα, στην πανέμορφη εκδήλωση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του επιμελητηρίου… και γιορτάστηκε η μετονομασία του συλλόγου σε Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ONEX.

«Εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία σε όλους. Η λέξη υγεία είναι η καλύτερη ευχή αυτές τις ημέρες που μπορεί να δώσει κάποιος. Επειδή βιντεοσκοπείτε η σημερινή ημέρα, θα παρακαλούσα να γίνει και σε όλους τους αθλητές μια μετάφραση, για να καταλάβουν όλοι τη σημασία αυτής της ημέρας. Οι Κυκλάδες καμαρώνουν που έχουν 3 ομάδες στην επαγγελματική κατηγορία, μια στους άνδρες και δυο στις γυναίκες. Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλες τις προηγούμενες διοικήσεις μέχρι και αυτή του κ. Παλιόπορτα, που συνέβαλαν τα μέγιστα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Παλιόπορτα, γιατί αν σήμερα βρισκόμαστε εδώ, ένα βασικό κομμάτι οφείλεται σε αυτόν. ‘Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση του κ. Αντώνη Ρούσσου και Κώστα Νικολούζου… δεν θυμάμαι ποιοι ήταν τότε, που και αυτοί συνέβαλαν τα μέγιστα μέχρι οι 3 φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να υπάρχει σε αυτή την ομάδα μια συνέχεια. Στην αρχή της σεζόν περάσαμε πολλές δυσκολίες. Φλερτάραμε με την Α2. Να ευχαριστήσουμε αυτή την διοίκηση που βγήκε μπροστά και με την υπόσχεση της Onex να στηρίξει την ομάδα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Πάνο Ξενοκώστα, που τήρησε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του και τον κ. Σαββίδη για το καθημερινό ενδιαφέρον του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην City insurance και στην Blue Star και όλους τους χορηγούς παλαιούς και νέους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους τοπικούς φορείς της Σύρου, που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα με τον τρόπο που μπορούν. 

Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως ακόμη και τώρα δεν έχουν τελειώσει οι δυσκολίες. Οι ομάδα πρέπει να στηριχθεί από κάθε φορέα, καθώς είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο από το χορηγό. Σε αυτό το σημείο, θέλω να πω πως η ανιδιοτελή προφορά καμιά φορά κάποιου στην ομάδα, είναι πιο σημαντική. Για να έχουμε διοικήσεις που θα αφιερώνουν χρήμα και χρόνο στην ομάδα χωρίς να απογοητεύονται, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε στο πλευρό τους, για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Τέλος, θέλω να πω στο προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές, πως σήμερα ήρθαμε εδώ να τιμήσουμε μια ομάδα που πάνω της έχει στραμμένο ένα ολόκληρο νησί. Είναι άλλο σε μια ομάδα του κέντρου που ο κόσμος είναι «ανώνυμος» και άλλο εδώ. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που οι αθλητές πρέπει να «ματώσουν» τη φανέλα. Αν χάσουμε να έχουμε παλέψει. Έχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων μας, αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να επιβιώνει στα δύσκολα και να διεκδικεί κάθε χρονιά κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και τους συνεργάτες μου από το επιμελητήριο. Σας εύχομαι καλή χρονιά»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares