Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 20:49

Νίκος Βουτσίνος: Χτυπήσαμε την Άνω Μερά στο αδύναμο σημείο της

Η Ελλάς Σύρου πέτυχε μία  από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων αποκλείοντας την κατά δύο κατηγορίες ανώτερη Άνω Μερά και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό.

Η αγωνιστική πειθαρχία, ακόμα και όταν η μπάλα «έκαιγε» ήταν το χαρακτηριστικό που έδωσε τη μεγάλη αυτή πρόκριση, με τον αρχιμάστορα της επιτυχίας, προπονητή των Συριανών Νίκο Βουτσίνο να δηλώνει στο sportcyclades.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω από εμάς. Είχαμε διαβάσει καλά τις αδυναμίες της Άνω Μεράς και χτυπήσαμε εκεί που υπήρχε πρόβλημα πιέζοντας στην ανάπτυξη καταφέρνοντας να βγάλαμε τα προβλήματα του αντιπάλου στην επιφάνεια και έτσι έγινε πιο εύκολα για εμάς και ακόμη περισσότερο όταν το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, όπου ισοφαρίσαμε και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι».

Όσο αφορά τη διαδικασία των πέναλτι, ο Νίκος Βουτσίνος είπε: «Στα πέναλτι δεν είχαμε κάτι να χάσουμε πλέον και πήγαμε χωρίς αν έχουμε άγχος και αυτή η ψυχραιμία φάνηκε κατακτώντας τη νίκη πρόκριση».

Στην ερώτηση, ποιον αντίπαλο θα προτιμούσε στην επόμενη φάση, ο Συριανός τεχνικός τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μας απασχολεί ο θεσμός του Κυπέλλου, αφού στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ωστόσο θα έλεγα ότι καλό για εμάς θα ήταν να κληρωθούμε με μία ομάδα της Γ΄Εθνικής, αφού θα ήταν ένα δυνατό τεστ».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares