Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 17:44

Σκέντζος: Κρατάω τη διάθεση-Θα αποκτηθεί επιθετικός

Παρά την ήττα που γνώρισε από το Κερατσίνι, η Άνω Μερά παρουσίασε αρκετά αξιόμαχη εικόνα γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή της, Ανδρέα Σκέντζο.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε με τη λήξη του αγώνα όπου στάθηκε στην διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του και στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που αγωνίστηκε η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Εμείς είχαμε κατεβάσει ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση με τον τρόπο που αγωνίζονταν η ομάδα. Μέχρι ένα σημείο το καταφέραμε, όμως, δεχτήκαμε ένα γκολ από μια αδράνεια. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από το πάθος και την διάθεση των παιδιών. Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα αφού ακολουθούν εννέα τελικοί και θα πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά''.

Για μεταγραφή ενίσχυση της ομάδας, ο κ. Σκέντζος τόνισε ''Η ομάδα αυτή τη στιγμή θέλει ένα επιθετικό και θα γίνει ανάλογη κίνηση''

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares