Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 11:58

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Κοντούρη

Η ΕΠΣ Κυκλάδων και τα σωματεία εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του ποδοσφαιρικού παράγοντα Νίκου Κουντούρη που έφυγε χθες από τη ζωή.

Η ανακοινώσεις:

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα Σωματεία – Μέλη μας, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί χρόνια Προέδρου της ιστορικής ομάδας των Κυκλάδων «ΑΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΥΡΟΥ», Νικόλαου Κουντούρη.

Από σήμερα η οικογένεια του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου έγινε φτωχότερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. αποφάσισε στην μνήμη του εκλιπόντος να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Την κατάθεση στεφάνου, την παρουσία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και την διάθεση χρηματικού ποσού, στην Στέγη Εφήβων και Ανηλίκων Σύρου.

Ελλάς Σύρου 

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Νίκου Κουντούρη, που χθες έφυγε από «κοντά μας». Ο Νίκος Κουντούρης ταύτισε το όνομα του με την ομάδα του Αστέρα Σύρου και το Συριανό ποδόσφαιρο για πολλές δεκαετίες και είναι από τους ανθρώπους που πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για την προσήλωση και την αφοσίωση σε αυτό που «υπηρετεί» ο καθένας μας.
Καλό ταξίδι Κυρ Νίκο

Για το Δ.Σ της ομάδας
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Νίκος Ζιάβρας Βάιος Γεωργούσης

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για την απώλεια του κ. Κουντούρη Νίκου, ο οποίος για πάνω από 50 χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στο Συριανό και εν γένει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ

2020-01-28_1_5fd0e.jpg

ΑΣ Άνω Μεράς 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην προπονητή ,προέδρου και ποδοσφαιρανθρωπου της Σύρου, Νίκου Κουντούρη. Καλό ταξίδι και τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του.

Συλλυπητήρια δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για την απώλεια του Νίκου Κουντούρη

Τη βαθιά του θλίψη στο άκουσμα της απώλειας του Νίκου Κουντούρη εξέφρασε με την ακόλουθη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

«Ο αθλητισμός στις Κυκλάδες αποχαιρετά τον Νίκο Κουντούρη, έναν από τους τελευταίους ιστορικούς αθλητικούς παράγοντες, μια αναμφισβήτητα εμβληματική μορφή εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Νίκος υπήρξε πραγματικός ηγέτης και η «ψυχή» του «ΑΣΤΈΡΑ Σύρου», του οποίου διατέλεσε Πρόεδρος και προπονητής, επί σειρά ετών.

Άνθρωπος πράος κι ευγενής, κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και δούλεψε με ήθος, συνέπεια κι αξιοπιστία, δίνοντας έμπνευση σε εκατοντάδες αθλητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares