Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 22:12

Το ευχαριστώ της Θύελλας Καμαρίου για την εκδήλωση της πίτας

Δελτίο τύπου σχετικά με την κοπή της πίτας εξέδωσε η Θύελλα Καμαρίου, ευχαριστώντας παράλληλα σε όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της όμορφης εκδήλωσης.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Αρκετό κόσμο συγκέντρωσε η εκδήλωση της κοπής της πίτας της ομάδας μας, της ακαδημίας αλλά και του γυναικείου τμήματος που έλαβε χώρα στο ΔΑΠΠΟΣ το απόγευμα του Σαββάτου.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 

Αρχικά, πραγματοποιήθηκαν τρεις βραβεύσεις. O πρώτος βραβευθέντας ήταν ο Ιπποκράτης Αλεξίου, ένα εμβληματικό πρόσωπο για τη Θύελλα, που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή. 

Η κόρη του παρέλαβε τον έπαινο από τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας κ. Κώστα Ρούσσο (Νταντή), μέσα σε μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. 

Επίσης, της έδωσε μια μεγάλη φωτογραφία με τον ίδιο, τον Ιπποκράτη Αλεξίου και το Βαγγέλη Φουστέρη που κρατάνε το κύπελλο, και ήταν και η τελευταία που έβγαλε στο γήπεδο του Καμαρίου πριν φύγει από τη ζωή. 

Στη συνέχεια, ο κ. Βαγγέλης Φουστέρης, απένειμε στον κ. Αντώνη Καντζέλη πλακέτα, για την προσφορά του στο σωματείο ως προπονητής αλλά και ως ποδοσφαιριστής. 

Μάλιστα, συνέβαλε επί Αντιδημαρχίας του, στην δημιουργία του πρώτου πλαστικού γηπέδου στη Σαντορίνη, και πιο συγκεκριμένα στο Καμάρι. 

Έπειτα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, βράβευσε τον κ. Χριστόφορο Λιγνό, έναν πιστό στρατιώτη της Θύελλας, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας. 

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ & ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: 

Ο κ. Θεοδοσιάδης ήταν λακωνικός στην ομιλία του ενώ τη σκυτάλη πήρε ο γενικός γραμματέας κ. Βαγγέλης Φουστέρης, όπου μεταξύ άλλων έκανε μια ανασκόπηση της πορείας της Θύελλας Καμαρίου, από το τοπικό ως και σήμερα. 

Επιπροσθέτως, τόνισε πώς στη Θύελλα δεν κρύβει κανείς πώς στόχος είναι η άνοδος ενώ ευχαρίστησε και όλους όσους εργάζονται στο σωματείο, όσους βοηθούν, και όσους τρέχουν για την ομάδα. 

Έπειτα, ο κ. Αντώνης Σιγάλας, Δήμαρχος Θήρας, στην ομιλία του ανέφερε πώς θα φτιαχτεί γήπεδο που θα πληροί προδιαγραφές επαγγελματικών κατηγοριών, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Έτσι, δεσμεύτηκε πώς αν η Θύελλα καταφέρει τελικά να κατακτήσει την άνοδο στη Football League, ο Δήμος θα καλύψει τα έξοδα των μετακινήσεων που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα αν δεν έχει την έδρα της στη Σαντορίνη. 

Επόμενη ομιλία ήταν εκείνη του πρόεδρου της ΔΕΥΑΘ, κ. Μανώλη Ορφανού, ο οποίος αναφέρθηκε στη δίκαιη κατανομή των πόρων καθώς τα προηγούμενα χρόνια η κατανομή ήταν άνιση. 

Μάλιστα, εξέφρασε την σιγουριά του πώς η ομάδα του Καμαρίου θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. 

Ο κ. Ζώρζος Αναστάσιος Νικόλαος, πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας, εξέφρασε τη στήριξή του στη Θύελλα και ευχήθηκε να πάρει την άνοδο. 

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Βαγγέλης Φουστέρης έκοψαν την πίτα του συλλόγου. 

Κάθε τμήμα της ακαδημίας είχε από ένα φλουρί (έξι τμήματα συνολικά) όπου τα παιδάκια που ήταν τυχερά κέρδισαν από ένα δώρο, το οποίο τους παρέδωσε ο υπεύθυνος των ακαδημίων κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Επίσης, το γυναικείο τμήμα είχε από ένα φλουρί, ενώ του ανδρικού τμήματος είχε τρία φλουριά. 

Νικητές ήταν οι Δημήτρης Βεζιρτζόγλου, Παύλος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Σιμιτσής και ο κ. Φουστέρης τους παρέδωσε τα δώρα τους. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:

Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρών, αυτοδιοίκηση, παιδιά, γονείς, παράγοντες άλλων ομάδων του νησιού, φίλους της ομάδας. 

Απευθύνουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αλαφούζο Βασίλειο για την  παραχώρηση του χώρου. 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον κ. Νικήτα Ζαρογιαννόπουλο που επιμελήθηκε τον ήχο και τη μουσική της εκδήλωσης.

Τον κ. Αντώνη Καντζέλη και την επιχείρησή του Skylight Santorini Fireworks,  στο Εμπορικό κέντρο "Ερμής" στα Φηρά για την διακόσμηση του χώρου.

Πολλές ευχαριστίες στον κ. Πέτρο Πρέκα, ιδιοκτήτη του φούρνου "Σβορώνος bakery Santorini" για τις πίτες.

Το SportCyclades και το Volcano Tv, που κάλυψαν την εκδήλωση αλλά και τον γνωστό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του sportcyclades.gr, Σπύρο Μάκαρη, για το αφιερωματικό βίντεο που επιμελήθηκε για την ομάδα μας και για τις φωτογραφίες που παραχώρησε στο thyellakamariou.gr από την εκδήλωση.  

 Δείτε το βίντεο: 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares