Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 22:24

Έξαλλοι στον Πανθηραϊκό με τους Καλογερόπουλο και Καραγιαννίδη [vid]

Με ανακοίνωση του που συνοδεύεται με σχετικό βίντεο ο Πανθηραϊκός διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος για την απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου και του βοηθού Καραγιαννίδη, οι οποίοι άλλαξαν δυο φορές την απόφαση τους σε τέρμα που πέτυχε ο Μπιρμπίλι σε βάρος της Θύελλας Καμαρίου και τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Θυμηθείτε τη έγινε στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου που έληξε 0-3 υπέρ της Θύελλας Καμαρίου.

Δείτε την ανακοίνωση και το βίντεο:

Ο Λούκα εκτελεί το φάουλ, ο Μπιρμπίλη σκοράρει με το κεφάλι ωστόσο ο επόπτης κ. Καραγιαννίδης ανακαλύπτει οφσάιντ στον Παπασάββα, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με τη φάση. Μετά από διαβούλευση μεταξύ του διαιτητή κ. Καλογερόπουλου και του επόπτη, το γκολ κατοχυρώνεται υπέρ της ομάδας μας, ωστόσο, και ενώ η μπάλα έχει στηθεί στο κέντρο του γηπέδου, ξεκινά νέος κύκλος διαβουλεύσεων και τελικά το γκολ ακυρώνεται, αφού πρώτα όλος ο πάγκος των φιλοξενούμενων είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόκειται για μια εγκληματική απόφαση που επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Στα εύλογα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας για την πρωτοφανή αυτή υπόδειξη, ο κ. Καραγιαννίδης έδινε διαρκώς διαφορετικές ερμηνείες στην απόφασή του, καταλήγοντας εντέλει στο γεγονός ότι ο Παπασάββας έκανε προβολή στην μπάλα και επηρέασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο αφού το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Μεγάλη ευθύνη ωστόσο φέρει και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Καλογερόπουλος, ο οποίος εκτός από τη γενικότερη κακή του απόδοση, στη συγκεκριμένη φάση, ενώ έβλεπε ότι ο βοηθός του βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου, τελικά ακύρωσε το γκολ, χωρίς να μπορέσει κανείς να αντιληφθεί το λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στον περσινό αγώνα Πανθηραϊκός - Θύελλα Καμαρίου, με διαιτητή πάλι τον κ. Καλογερόπουλο, η ομάδα μας είχε ξανά σοβαρά παράπονα από την διαιτησία, ενώ είχε ακυρωθεί επίσης πεντακάθαρο γκολ του Πανθηραϊκού ως οφσάϊντ, γκολ που θα έδινε στην ομάδα μας προβάδισμα δύο τερμάτων. Έκτοτε, ο κ. Καλογερόπουλος δεν είχε οριστεί ξανά σε κανέναν αγώνα της ομάδας μας, μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και μας προκαλεί πραγματική θλίψη το γεγονός ότι νέα παιδιά στο χώρο της διαιτησίας παρασύρονται στο βούρκο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μας, προκειμένου να διαφυλάξει τα δικαιώματά της θα προβεί σε επίσημη καταγγελία προς τις αρμόδιες αρχές για την σημερινή διαιτησία του κ. Καλογερόπουλου και του βοηθού του κ. Καραγιαννίδη.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares