Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 19:49

Η απάντηση του ΑΟ Σύρου στον Πανναξιακό

Διαβάστε τι απάντησε ο ΑΟ Σύρου στην καταγγελία του Πανναξιακού για την μη εξόφληση του προστίμου από την ομάδα της Σύρου.

«Διαβάσαμε με «μεγάλη μας χαρά», την καταγγελία του Πανναξιακού Α.Ο στην ΕΠΣ Κυκλάδων και την Πειθαρχική επιτροπή, ζητώντας επίμονα τον μηδενισμό της ομάδας μας, για μη τακτοποιημένη οφειλή που ακολούθησε της απόφασης της εφέσεως.

Η απάντηση μας προς τον «χάρτινο πρωταθλητή» Κυκλάδων, είναι πως ο Α.Ο Σύρου από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι από τις πιο φερέγγυες ομάδες της κατηγορίας.

Ακόμη και τώρα που το πρωτάθλημα κρίθηκε στην «τράπουλα», ο Α.Ο Σύρου έχει κρατήσει στο ρόστερ του το 95% των ποδοσφαιριστών του, σεβόμενος τις συμφωνίες που έχει κάνει με τα παιδιά, τους προπονητές αλλά και τους χορηγούς του.

Θυμίσουμε στο ποδοσφαιρικό κοινό των Κυκλάδων, πως εντελώς τυχαία ο καταγγέλλων ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων ΛΟΓΟ ΟΦΕΙΛΩΝ...την 15η Δεκεμβρίου 2018.

Όπως οι ίδιοι πέρσι έκαναν διακανονισμό με την ΕΠΣ Κυκλάδων, έτσι και η ομάδα μας είναι τυπικότατη στο διακανονισμό που έχει κάνει με την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Υ.Γ: Από την σημερινή καταγγελία, καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Α.Ο Σύρου και πόσο μίσος βγάζουν όλοι γι αυτόν.

Για το Δ.Σ του Α.Ο Σύρου

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Φώσκολος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares