Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 18:06

Σκέντζος: Σε επαγγελματικά πρότυπα η Άνω Μερά

Στην Άνω Μερά ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή αφού θα έπρεπε η ομάδα της Μυκόνου να έπαιζε κάθε Κυριακή με το... μαχαίρι στα δόντια λόγω της δυσμενής βαθμολογικής θέσης που κατείχε.

Και παρότι οι ήττες από Ακράτητο εντός και ΑΕ Μοσχάτου εκτός ήταν καταδικαστικές, ο Ανδρέας Σκέντζος φρόντισε να περάσει τη φιλοσοφία του άμεσα στους περσινούς πρωταθλητές Κυκλάδων. Από εκεί και πέρα, η θέση που βρίσκεται ο σύλλογος από τη Μύκονο δεν είναι αυτή που επιθυμούσαν οι διοικούντες, με τον νεαρό κόουτς ωστόσο να έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, κάτι που φαίνεται και από το έργο που επιτέλεσε στον Πανθηραϊκό.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο κόουτς που αναφέρθηκε στα όσα έχει συναντήσει στην Άνω Μερά λέγοντας

''Από τη στιγμή που πήγα στην Άνω Μερά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε λόγω της βαθμολογικής θέσης που κατείχε η ομάδα. Πάντως, πρόκειται για έναν σύλλογο πολύ οργανωμένο που θεωρώ ότι δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλες ομάδες επαγγελματικού επιπέδου. Γενικά θεωρώ ότι ομάδα αυτή αδικούνταν από τη θέση που είχε. Από εκεί και πέρα τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι πιστεύω ότι θα γίνουν μάθημα ώστε να μην ξανασυμβούν και η ομάδα αναγκαστεί να βρεθεί ξανα σε αυτό το σημείο''.

Στη συνέχεια, ο πρώην συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, ρωτήθηκε εάν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν λέγοντας

''Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές ,όμως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Από εκεί και πέρα ότι είμαι ευχαριστημένος δεν σημαίνει ότι θα μείνω. Εάν οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει θα καθίσω στο τραπέζι να συζητήσω.. Άλλωστε η ομάδα που θα είμαι θέλω να πρωταγωνιστεί''.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τον κορωνοϊό

''Θα πρέπει ο κόσμος να προσέχει την υγεία του γιατί είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση και δεν μπορούμε να παίζουμε με το μεγαλύτερο αγαθό. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να προφυλάσσουμε τους γύρω μας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares