Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 14:47

Ελλάς Σύρου: Το ευχαριστώ για τη φετινή σεζόν

Ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Η πορεία της ομάδας μας ήταν εξαιρετική, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου. Εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, ο Α..Π.Ο Ελλάς Σύρου πρόσθεσε στην συγκομιδή του δυο μεγάλες προκρίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στον πανίσχυρο Α.Ο Μυκόνου και την Άνω Μερά, ομάδα που αγωνίζεται στην Γ Εθνική.

Μετά από την επίσημη λήξη του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας , την επικύρωση της βαθμολογίας αλλά και την ανάδειξη Κυπελλούχου Κυκλάδων με την διαδικασία της κλήρωσης, το ΔΣ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου αισθάνεται την ανάγκη:

1. Να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν εύκολο και η ομάδα μας θα ήταν δύσκολο να πετύχει αυτό που με κόπο και χρήμα κατάφερε όλη τη χρονιά. . Δηλαδή να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια ομάδα της Β κατηγορίας, βάση καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής όπως αναφέρουν και οι κανονισμοί της FIFA/UEFA σε τέτοιες περιπτώσεις (Πρωτάθλημα με ομίλους).

2. Το Δ.Σ της ομάδας μας οφείλει να συγχαρεί τους ΠΑΣ Νάξου και ΑΜΕΣ Αστέρα Μαρμάρων που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις σε 3ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

3. Το Δ.Σ της ομάδας μας οφείλει να συγχαρεί όλες τις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων που στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, κατάφεραν να «δηλώσουν παρών» και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης μέχρι το φινάλε.

4. Το Δ.Σ της ομάδας μας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην ΕΠΣ Κυκλάδων για την οργάνωση που παρείχε σε όλες τις κατηγορίες.

5. Τέλος, το Δ.Σ της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μας στην πρώτη χρονιά μετά την επαναδραστηριοποίηση της.

Καλό καλοκαίρι!!!
Με εκτίμηση για την Διοίκηση του Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Ζιάβρας Βάιος Γεωργούσης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares