Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 17:03

Ανδρέας Μαύρος: Δύσκολη η απόφαση να αφήσω την Σύρο, αλλά η Νίκη είναι η αγάπη μου

Σαν …βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τετάρτης (17/6) η είδησητης αποχώρησης του Ανδρέα Μαύρου από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ερμούπολης έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια στον κυκλαδίτικο σύλλογο.

Μία είδηση που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση σε γνωστούς, φίλους και συναδέλφους του 48χρονου τεχνικού. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την άποψή τους με σχόλια στα προσωπικά τους προφίλ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας σε όλους πως το έργο που πρόσφερε ο Μαύρος στις Κυκλάδες μόνο αμελητέο δεν ήταν.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον για τον πρώην προπονητή του ΑΟ Ερμούπολης κι αυτό έχει ένα όνομα. Νίκη Βόλου. Ο Βολιώτης τεχνικός μίλησε στο “e-thessalia.gr” για την επιστροφή στην γενέτειρά του, ενώ εμφανώς συγκινημένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφασή του να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω τη Σύρο μετά από 19 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαύρος και πρόσθεσε: « Ήμουν 15 χρόνια προπονητής στην ίδια ομάδα, έκανα πολλούς φίλους στο νησί. Ωστόσο όταν σε καλεί η μεγάλη σου αγάπη δεν μπορείς να αρνηθείς. Στη Νίκη μεγάλωσα και θέλω πολύ να τη βοηθήσω σε μια κρίσιμη καμπή».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κοσμάτο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα είναι άψογη: «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από παιδιά. Μάλιστα ήμασταν συμπαίκτες στην ομάδα του πολυκλαδικού που κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο το 1988. Η συνεργασία μαζί του θα είναι άριστη, το πιστεύω αυτό, γιατί είμαστε της ίδιας φιλοσοφίας».

Τέλος ερωτηθείς για τους στόχους της Νίκης υπογράμμισε: «Θα είναι δύσκολη χρονιά γιατί μετά τον κορωνοϊό ο προϋπολογισμός θα είναι χαμηλότερος. Επομένως βασικός μας στόχος είναι να μείνουμε στη Β’ Εθνική παίζοντας και καλό μπάσκετ».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares