Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 21:51

Αλέξης Σπυρόπουλος: Δεν σας γνώρισα τώρα, παρακολουθώ καιρό το sportcyclades [vid]

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητικούς συντάκτες και η φωνή του έχει ταυτιστεί με τις μεταδόσεις αγώνων του Champions League.

Για πολλούς από εμάς αποτελεί έμπνευση, τόσο στον γραπτό λόγο, όσο και στην περιγραφή αγώνων.

Πάνω από όλα όμως ο Αλέξης Σπυρόπουλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και το γνωρίζει εκ βαθέων. Φτάνουν λίγα λεπτά συζήτησης μαζί του για να καταλάβεις ότι έχεις απέναντι σου έναν πραγματικά από αυτούς που λέμε ''γκουρού του ποδοσφαίρου''.

Σαν λάτρης του ποδοσφαίρου΄, ο Αλέξης Σπυρόπουλος παρακολουθεί και τις μικρότερες κατηγορίες και δη τη Γ΄Εθνική, όπου συμμετείχε πέρυσι η ομάδα της περιοχής όπου διαμένει, η Καλλιθέα.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου ''Σπαράγματα των γηπέδων'' του Μιχάλη Παπαδάκη, ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο sportcyclades.gr, όπου μας αιφνιδίασε λέγοντας ότι παρακολουθεί το site μας και ειδικά τα live streaming που κάνουμε.

«Μπαίνω συχνά στο site σας να δω κανέναν live streaming. Σας ήξερα από πριν δεν σας γνώρισα τώρα», είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο οποίος μάλιστα όταν έκλεισε η κάμερα μας συνεχάρη για τη δουλειά που κάνουμε στις μεταδόσεις, γνωρίζοντας τις δυσκολίες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares