Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 00:34

Κώστας Ανδριόλας: Τη φετινή χρονιά θα τη ζήσω στο έπακρο σαν να είναι η τελευταία μου

Η απόκτηση του Κώστα Ανδριόλα από την Θύελλα Καμαρίου τον Ιανουάριο του 2017 ήταν σίγουρα μία μεταγραφή που έκανε αίσθηση όχι μόνο στις Κυκλάδες, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο διεθνής (U21 Εθνική Ελλάδας) μετά από μία μεγάλη καριέρα πήρε τότε την απόφαση για προσωπικούς λόγους να μετακομίσει στη Σαντορίνη και να συνδυάσει την εργασία του με την πορεία της τότε φιλόδοξης Θύελλας Καμαρίου που είχε αρχίσει να χτίζει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε.

Ο Ανδριόλας έχει καταγράψει μία σπουδαία πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, μετρώντας πολλές συμμετοχές ως επαγγελματίας. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί με την Χαλκηδόνα, Πανιώνιο και Ατρόμητο στη Super League και με τους Θρασύβουλο και Πανθρακικό στη Football League. Επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των:  ΑΟ Γλυφάδας, Εθνικού Πειραιά, Άμμιλας Περιστερίου, Παναρκαδικού και του ΠΑΟ Καματερού σε Γ΄Εθνική και τοπικό. 

Η παρουσία του στο νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα του νησιού που ακούει στο όνομα Σαντορίνη 2020 κρίνεται απαραίτητη, καθώς ο Ανδριόλας είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα και παράλληλα να αποτελέσει μία εγγύηση για τα γκολ ποστ της ομάδας του Νίκου Παντέλη.

Ο ίδιος, στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης πλέον του ΑΣ Σαντορίνης 2020, τόνισε την ικανοποίηση του και είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή τη χρονιά θέλει να τη ζήσει σαν να είναι η τελευταία του ποδοσφαιρικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίζω να προσφέρω για άλλη μια χρονιά τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της Σαντορίνης. Όπως έχω δηλώσει και παλιότερα, οι άνθρωποι εδώ είναι οικογένεια μου πλέον και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να φτάσουμε στην συμφωνία. Φέτος για μένα θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ποδοσφαιρική χρονιά και θα προσπαθήσω να την ζήσω στο έπακρο σαν να είναι η τελευταία μου. Εύχομαι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του Κώστα Ανδριόλα

10924696_882411068446025_7383799252460566375_n.jpg

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares