Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 17:53

Τα συγχαρητήρια στους πρωταθλητές της ΑΕ Σαντορίνης

Δείτε τις συγχαρητήριες επιστολές προς την ΑΕ Σαντορίνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας εφήβων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

ΔΑΠΠΟΣ (Βασίλης Αλαφούζος)

Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων στις Κυκλάδες!

Μετά από ένα τελικό- διαφήμιση για το άθλημα και μέσα σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια οι νεαροί αθλητές μας πέτυχαν μια σπουδαία διάκριση για τον αθλητισμό του νησιού.
Τους αξίζει ο θαυμασμός για την προσπάθεια, το χαρακτήρα και την αγωνιστική νοοτροπία!
Άλλο τόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας.
Και εις ανώτερα!
Εκτός όμως από τη μεγάλη νίκη των αθλητών μας, σε αυτό το διήμερο νικητές βγήκαν και οι εργαζόμενοι του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. που με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά συνετέλεσαν στο να διεξαχθεί μια όμορφη και ασφαλής διοργάνωση. Είναι οι αφανείς ήρωες και απέδειξαν ότι ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Τους ευχαριστώ!
Εύχομαι να είναι η τελευταία διοργάνωση σε άδειο γήπεδο.

ΑΟ Θήρας

Η οικογένεια του ΑΟ ΘΗΡΑΣ συγχαίρει την ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ για την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ .
Πολλά συγχαρητήρια πρωτίστως στους αθλητές που αποτελούν το μέλλον του νησιού μας αλλά και στους παράγοντες ,για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα ακαδημιών ,έναν τόσο ευαίσθητο τομέα στον οποίο και εμείς σαν σύλλογος έχουμε επενδύσει !
Μπράβο στα παιδιά !! Ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες στο μέλλον .
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΣ Σαντορίνης 2020

Ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020 εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και ιδιαίτερα τους αθλητές που επιβραβεύονται για την εξαιρετική τους προσπάθεια παρά τη δύσκολη συγκυρία που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο συγχαίρει την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ στην κατηγορία των εφήβων.

Ευχόμαστε στην ομάδα μπάσκετ του νησιού μας καλή συνέχεια και ανάλογες επιτυχίες στις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares