Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 20:38

Δημόσια απάντηση του Κώστα Καλούδη

Πειραγμένος λόγω αρνητικών σχολίων ο Κώστας Καλούδης Πειραγμένος λόγω αρνητικών σχολίων ο Κώστας Καλούδης Πειραγμένος λόγω αρνητικών σχολίων ο Κώστας Καλούδης

Ο Γενικός Αρχηγός του Α.Ο Σύρου κύριος Κώστας Καλούδης μας απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία θέλει να τοποθετηθεί δημόσια, σχετικά με αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί σε δημοσίευση του site μας.

Κύριοι,

Είμαι ο Κώστας ο Καλούδης και αναγκάζομαι να σχολιάσω στο θέμα σας με τίτλο "θύμα «κυνηγών φαντασμάτων» ο Μάκης Πούλος" και ειδικότερα να αναφερθώ στο σχόλιο με το ψευδώνυμο "ο περίεργος" αν και θα ήθελα πολύ να ήξερα ποιος είναι γιατί το να γράφεις ανώνυμα ερμηνεύεται όπως νομίζει από τον καθένα και μόνο επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου.

Φίλε μου αν νομίζεις ότι εγώ ασχολούμαι με το συριανό ποδόσφαιρο για να το διαλύσω πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Η μακρόχρονη παρουσία μου σε αυτό κάθε άλλο παρά αυτό δείχνει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Βέβαια με δελεάζει ο χαρακτηρισμός που μου δίνες μαζί με τον κύριο Φωτεινιά αλλά νομίζω ότι έπρεπε να απαντήσω.

Εγώ αποφάσισα να ενασχοληθώ με το συριανό ποδόσφαιρο μετά από μακρόχρονη απουσία μου από αυτό για δικούς μου προσωπικούς λόγους και πικραμένος από πολλούς οι οποίοι ασχολούνται μόνο για δημόσιες σχέσεις.

Αποφάσισα λοιπόν να βοηθήσω τον φίλο μου τον Αντρέα, τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Πρέπει να ξέρεις που πιστεύω να το ξέρεις ότι η πρώτη η γκόμενα δεν ξεχνιέται ποτέ κι εμένα η πρώτη μου η γκόμενα ήταν ο Α.Ο.Σ.

Πιστεύω λοιπόν ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αυτή αγνά και τίμια μαζί με τον κύριο Φώσκολο, τον κύριο Πύργο, τον κύριο Ραουζαίο οι οποίοι είναι οι βασικοί χρηματοδότες της ομάδος και με τους οποίους συνεργάζομαι άψογα ούτε έχω δει κάτι περίεργο προς το παρών.

Αυτά τα λίγα, αν και θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επανέλθω ξανά, όσο και προκληθώ.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares