Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 08:47

Κανάρης – ΑΟ Μυκόνου (Δηλώσεις προπονητών).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα μπαράζ της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, που έγινε στα Νένητα της Χίου μεταξύ του τοπικού Κανάρη και του ΑΟ Μυκόνου, οι προπονητές των δύο ομάδων μίλησαν στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταυρακάκη και την εφημερίδα αλήθεια της Χίου.

Διαβάστε τι είπαν ο Δήμος Κάβουρας και ο Θεόφιλος Παχατουρίδης για τη νίκη του Κανάρη.

Θ. Παχατουρίδης (προπονητής Μυκόνου):

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος των παικτών του Κανάρη»

 

PAXATOYRIDHS 1Για τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, το παιχνίδι χθες στα Νένητα, κρίθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Κανάρη, κάτι που φαίνεται ότι δεν το περίμενε, παρά το γεγονός ότι είχε εικόνα και πληροφόρηση για την μεγάλη νίκη μέσα στην Μυτιλήνη, την περασμένη Τετάρτη.

Ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, λίγη ώρα μετά το τέλος οτυ αγώνα, μίλησε στην «Α.Χ.», λέγοντας: «το παιχνίδι κρίθηκε αποκλειστικά από το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Κανάρη, έπαιξαν με πολύ δύναμη και φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Δείξανε για εμένα ότι η πίστη είναι πιο δυνατή από την φωτιά!. Κερδίσανε μια ομάδα σαν την Μύκονο, που ήταν πιο ποιοτική αλλά δεν αρκούσε αυτό, για εμάς για να πάρουμε τη νίκη, αφού σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, χρειάζονταν πιο δύναμη και πάθος».

Παραδέχτηκε ότι έχασαν οι παίκτες του, όλες τις προσωπικές μονομαχίες, κάτι που μέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα. «Μας πήραν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη ημέρα, μετά από πολύ καιρό. Στην πιο ακατάλληλη στιγμή, σε έναν αγώνα που έπρεπε να δείξουμε άλλο πρόσωπο!».

Στη Μύκονο γυρίζουν αμέσως σελίδα, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο έμπειρος τεχνικός, στην ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του, αφού μπροστά τους, υπάρχει το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στην Μυτιλήνη με την Αναγέννηση Γέρας, όπου παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αν θέλουν να είναι στο κόλπο της ανόδου. «Σίγουρα μετά τη νίκη εδώ στη Χίο, ο Κανάρης έχει το πάνω χέρι. Εμείς πάμε στην Μυτιλήνη, να παίξουμε έναν τελικό, αν θέλουμε να έχουμε αξιώσεις για την Γ΄ Κατηγορία. Συνεπάγεται ότι με νίκη δική μας, είναι στα πόδια μας, η άνοδος μέσα στην Μύκονο, στο παιχνίδι με τον Κανάρη».

Πάντως η Κυκλαδίτικη ομάδα, έχει παράπονα από τα σφυρίγματα του Μιχαηλίδη από την Βοιωτία, με τον κ. Παχατουρίδη, να σημειώνει: «Έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Μας κιτρίνισε αρκετούς παίκτες χωρίς λόγο. Επίσης δεν μας έδωσε πέναλτι στο 20ο λεπτό».  

Θετική εντύπωση τέλος, έκανε στους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Κυκλάδων, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο των Νενήτων, με τον Θεόφιλο Παχατουρίδη, να λέει: «Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Κανάρη, για την άψογη συμπεριφορά τους. Πολύ θετικό ότι είναι κοντά στην ομάδα. Ευχαριστούμε και την διοίκηση του Κανάρη, για την άψογη φιλοξενία. Θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου».

 

 

Δ. Κάβουρας (προπονητής Κανάρη):

 

«Έχουμε πάρει απλά το ψυχολογικό αβαντάζ»

 

 

 

KAVOURAS KANARHSΠολύ μεγάλη νίκη χαρακτήρισε το χθεσινό τρίποντο απέναντι στην Μύκονο, ο Δημοσθένης Κάβουρας. Ο τεχνικός του Κανάρη, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για το γεγονός ότι κατάφεραν να επαναλάβουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, την ίδια προσπάθεια, όπως με την Αναγέννηση παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στο ίδιο πολύ καλό επίπεδο.¨

 

«Ήταν όμως μια προσπάθεια, ψυχωμένη, με πάθος, θέληση, διάθεση, πείσμα, που κάλυψε την κόπωση που υπήρξε από το προηγούμενο παιχνίδι και ενδεχόμενος και την έλλειψη συγκέντρωσης που υπάρχει όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια εντός έδρας» ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών Χίου.

 

Στη κριτική του, για το παιχνίδι, σημειώνει ότι στην αρχή η Μύκονος, δυσκόλεψε τον Κανάρη, λέγοντας: «κατά διαστήματα μέχρι το 25ο λεπτό, δεν είμαστε καλά συγκεντρωμένοι όπως έπρεπε. Μας δυσκόλεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όταν έφταναν κάποιες στιγμές με ευκολία, οι παίκτες της Μυκόνου. Μετά το 30΄ όμως ανεβήκαμε και βγάλαμε ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ σε καθοριστικό σημείο και έτσι ανέβηκε κι άλλο η απόδοση μας. Αντίθετα ο ρυθμός της Μυκόνου, έπεφτε. Κάποιες στιγμές είχαμε κενά στα μαρκαρίσματα, η πίεση στην πρώτη μπαλιά δεν ήταν σωστή, όταν πέρναγε η μπάλα, δεν είχαμε καλό συγχρονισμό, αλλά κυρίως λόγω άγχους, το οποίο μετά το γκολ, το αποβάλαμε αρκετά. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20 λεπτά μετά στα προσωπικά μαρκαρίσματα, οι παίκτες μου, επικράτησαν. Έτσι ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πιεστήκαμε πάλι, με την Μύκονο να κάνει μια καλή φάση, αλλά φάνηκε ότι το θέλαμε περισσότερο».

 

Ο Κανάρης με το φινάλε του 1ου γύρου στα μπαράζ ανόδου, οδηγεί την κούρσα αήττητος και βρίσκεται ουσιαστικά αγκαλιά με την άνοδο, όμως ο Δημοσθένης Κάβουρας, κρατάει χαμηλούς τόνους.

 

Όταν ρωτήθηκε αν η ομάδα είναι κοντά στο όνειρο μας είπε: «Όχι ακόμη. Δεν θα το έλεγα, είναι όλα ανοιχτά. Και οι τρεις ομάδες είναι στο κόλπο. Εμείς απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ, που δεν λέει όμως κάτι.  Το παιχνίδια αυτά είναι οριακά, τα κερδίζεις στις λεπτομέρειες και με υπερπροσπάθεια. Συνεχίζουμε προσγειωμένη και προσεχτικά. Από αύριο μπαίνουμε και πάλι στις προπονήσεις, αφού την Κυριακή υποδεχόμαστε την Αναγέννηση, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολύ την τελική προσπάθεια μας».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares