Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 23:41

Μαραγκός – Συριανός: Θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί

Δύο παίκτες, από τους δώδεκα, που συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στον ΑΟ Σύρου, μίλησαν για την επιλογή τους, αποκλειστικά στο sportcyclades.gr. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαραγγό και τον Αντώνη Συριανό, οι οποίοι πέρυσι υπέγραψαν στον ιστορικό ΑΟΣ και συνέβαλαν τα μέγιστα στην αγωνιστική επιστροφή της Συριανής ομάδας.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος Δημήτρης Μαραγγός με θητεία στον Αστέρα Σύρου, την Ελλάς Σύρου και την Άνω Σύρο, που πέρυσι είχε 18 συμμετοχές και 5 τέρματα με τη φανέλα ΑΟΣ, δήλωσε:MARAGGOS DIMITRIS

«Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα… είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΟ Σύρου. Νομίζω ότι η ομάδα μας θα φανεί ακόμα πιο δυνατή και αποτελεσματική φέτος, πράγμα που θα κάνει τον κόσμο να έρθει πιο κοντά. Όσο αφορά εμένα, συζήτησα με την διοίκηση και τα βρήκαμε σε όλα… έχουμε υψηλούς στόχους σαν ομάδα και θα παλέψουμε όλοι μαζί, με ψυχή, και στο τέλος πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε».

SYRIANOS ANTONISΟ μόλις 19 ετών, αμυντικός Αντώνης Συριανός, που είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Συριανού ποδοσφαίρου, έχει κάνει τα πρώτα βήματα του στην Ελλάς Σύρου και έπειτα από την Άνω Σύρο μεταγράφηκε στον ΑΟΣ, όπου πέρυσι είχε 8 συμμετοχές. Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος με την ομάδα του λέγοντας:

«Θεωρώ τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι και τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΑΟΣ. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα είναι πιο δυνατή και ενισχυμένη, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Οι άνθρωποι της διοίκησης μου είπαν πριν ένα μήνα ότι με θέλουν στην ομάδα και εγώ δεν είχα παρά να συμφωνήσω. Θα βάλω τα δυνατά μου και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares