Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 12:50

Απάντηση στο άρθρο της κας Μ. Περαντινού

Ως γραμματέας της ΕΣΚΚ οφείλω να πάρω θέση στο άρθρο της κας Περαντινού στο sportcyclades (στήλη σχόλια) για τα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης.

Μπορεί η Μαρία - που τόσα έχει προσφέρει στο άθλημα, είναι αλήθεια - να έχει δίκιο για τον αριθμό των αγώνων, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το Κυκλαδίτικο μπάσκετ. Όμως, υπάρχει ένα τεράστιο ΟΜΩΣ. Δεν διάβασα καμία πρόταση, παρά μόνο κριτική σε αυτό το σχόλιο. Επίσης, δεν διάβασα για την ευθύνη που έχουν οι ομάδες ΕΞΙΣΟΥ για το γεγονός ότι όταν δεν έχουν να κυνηγήσουν θέση σε final four, δεν κατεβαίνουν σε αγώνες - βλέπε τελευταίες αγωνιστικές πρωταθλημάτων - και αυτό η Μαρία το γνωρίζει καλά. Μπορεί να μηδενίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό, αλλά κάνουν ζημιά στα πρωταθλήματα που με μεγάλο κόπο και ελάχιστους πόρους προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανά. Δεν αναφέρει η Μαρία πουθενά, το γεγονός ότι στην ΕΣΚΚ τραβάνε κουπί 4 άτομα και με τη βοήθεια 1-2 από τα νησιά προσπαθούν να κρατήσουν την Ένωση και το όνειρο κάποιων παιδιών ζωντανό,  χωρίς κανένα κέρδος αλλά με μόνο όπλο την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Όταν στις Γ.Σ. έχουμε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ εκπροσώπους ομάδων από τα νησιά, ακόμη και φέτος που είχαμε δηλώσει ότι θα καλυφθούν τα έξοδά τους. Μην περιμένετε λοιπόν με το χέρι στη σκανδάλη για να πυροβολείστε τους λίγους που απέμειναν σε μια τόσο δύσκολη περίοδο να αναλώνουν χρόνο για να παραμείνει ζωντανό το μπάσκετ στις Κυκλάδες και να βρίσκονται κοντά κυρίως στα παιδιά που αγαπούν το άθλημα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς εξακολουθεί να λειτουργεί η ΕΣΚΚ με ελάχιστες πλέον επιχορηγήσεις από το κράτος; Πώς διοργανώνει final four, χριστουγεννιάτικα τουρνουά και το φθινόπωρο αγώνες μικτών ομάδων και 3Χ3; Ποιοί και πώς βρίσκουν χρήματα και χορηγούς για να πληρώσουν διαιτητές και κριτές στην ώρα τους, να βγάλουν με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ πρόγραμμα, να φτιάξουν ιστοσελίδα και να προσπαθούν να κρατήσουν την Ένωση στη ζωή σε ένα γραφείο 2 Χ 3 κλέβοντας από τον ανύπαρκτο προσωπικό τους χρόνο; Πού είναι οι χορηγοί από τα νησιά για να διαφημιστούν στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΚ, όταν τους παραχωρήθηκε δια στόματος Προέδρου ΔΩΡΕΑΝ ο χώρος; Πού ήταν οι εκπρόσωποι των ομάδων - με ελάχιστες εξαιρέσεις όταν πέρυσι οργανώσαμε τη Γ.Σ. με τηλεδιάσκεψη; Καταθέστε προτάσεις, επώνυμα, ως σύλλογοι, δείξτε παρουσία, δώστε λύσεις. Διαφορετικά εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως, όλα είναι εύκολα.

Ο Πρόεδρος στη συνέντευξή του σκιαγράφησε την κατάσταση ως έχει, χωρίς να κρύψει κάτι. Αυτό που εμείς οι 4 που απομείναμε στο Δ.Σ. βιώνουμε περισσότερο από όλους. Αν δεν θέλετε λοιπόν να δηλώνετε απογοητευμένοι ως σωματεία, ενεργοποιηθείτε βοηθώντας την Ένωση και σίγουρα αυτό θα το δεχτούμε με χαρά γιατί τα σωματεία είναι και πρέπει να είναι η ψυχή της Ένωσης.

Από την άλλη είναι δικαίωμα καθενός να ασκεί κριτική, η οποία θα είναι εποικοδομητικότατη, εφόσον γνωρίζει κανείς την κατάσταση εκ των έσω. Αν και τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις, θεωρώ ότι εκφράζουν σε μεγάλο ποσοστό το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Π. Κωνσταντινίδης

Γεν. Γραμματέας ΕΣΚΚ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares