Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 08:08

Τυχάρπαστοι παραγοντίσκοι κρατούν τις τύχες του ΑΣ Ίου

Επιστολή απόγνωσης αλλά και προτάσεων λάβαμε από τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Θοδωρή Καραβά.

Ο κ. Καραβάς μιλάει με πόνο ψυχής για τα λάθη του παρελθόντος που έγιναν στο αγαπημένο του αθλητικό σωματείο, τον Α.Σ. Ίου, όπως και την ανυπαρξία της διοίκησης που όπως αναφέρει, «ο φόβος της διάλυσης, της φυγής του κάθε τυχάρπαστου παραγοντίσκου και πολιτικάντη που χειρίστηκε (πάντοτε ανεπιτυχώς) κρατά τις τύχες της ομάδας τα τελευταία χρόνια».

 

Πρόταση του έμπειρου τεχνικού είναι η ομάδα ανδρών να μην μπει για το «θεαθήναι» στο φετινό πρωτάθλημα γιατί θα είναι καταστροφικό.

 

 

Επιστολή Θοδωρή Καραβά 

Συντάσσω την επιστολή μου αυτή προς όλους και για όλα, παραμονή προθεσμίας Δήλωσης συμμετοχής στα πρωταθλήματα Κυκλάδων.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Αλήθεια τι είναι αυτό που κάνει τον οπαδό να γουστάρει, το φίλαθλο να χαίρεται, τον παίχτη και τον προπονητή να τρελαίνετε και τον πρόεδρο να ξυπνάει (αμήν και πότε). Είναι σίγουρα η διάκριση αυτό και τίποτα άλλο. Η πορεία προς τη διάκριση περνάει, όχι πάντα, μέσα από τη σταθεροποίηση της απόδοσης, προϊόν σοβαρής και μεθοδικής δουλειάς, οργάνωσης κτλ. Υπάρχουν όμως και οι fucking φορές που ο ηλιος ανατέλλει δυτικά, το λιμάνι καθαρίζει, τα ψάρια μιλούν και οι νεκροί ανασταίνονται. Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών είναι η ομάδα ποδοσφαίρου της ΙΟΥ να είναι ακέφαλη, ενώ στα χαρτιά και στα λόγια όλα πάνε καλά. Για την ακρίβεια δυο φορές μέσα στην πενταετία. Γεγονός παράδοξο, αλλά κοινωνικά αποδεκτό. Τουλάχιστον. Καλώς η κακώς οι τίτλοι καθιερώνουν τις ομάδες στη συνείδηση του κόσμου. Θυμάμαι πολύ έντονα τις συζητήσεις μου με τον Ζάχο και Τζιβογλου πριν από κάθε αγώνα την εποχή που ανεβήκαμε κατηγορία, αλλά και μετά στα μπαράζ για την Δ Εθνική. Ποτέ δεν το είδαμε σαν δεύτερο στόχο, μέχρι εκεί έφταναν τα χέρια των προπονητών και του προέδρου. Πρώτα το πρωτάθλημα... Η ομάδα έπρεπε να ανέβει. ΕΠΕΙΓΟΝ. Πρώτα το πρωτάθλημα. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου, σε αυτή τη δύσμοιρη αλλά καταξιωμένη ομάδα της Ίου, πάντα υπάρχει κάτι επείγον. Η συμμετοχή, η αποφυγή μηδενισμών, η οργάνωση των Ακαδημιών που εδω και πολλά χρόνια πρωτοστατώ και πάντα στο βάθος ο φόβος της διάλυσης, της φυγής του κάθε τυχάρπαστου παραγοντίσκου και πολιτικάντη που χειρίστηκε (πάντοτε ανεπιτυχώς) κρατά τις τύχες της ομάδας μας τα τελευταία χρονάκια. Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ δε χρωστάει σε κανένα από όλους αυτούς τίποτα. Αντιθέτως έχει να λαμβάνει... Ο Α.Σ ΙΟΥ είναι φωνή του λαού του νησιού. Είναι ο κόσμος του και ανήκει σε αυτόν και σε κανέναν άλλο. Ο Α.Σ. ΙΟΥ είναι έρωτας δεν είναι κρουαζιέρα στο Αιγαίο, παρτυ, χώρος αναψυχής και παιδική χαρά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, φροντιστήρια αργότερα... Το κρατούμενο ήταν από πριν ένα, απλά δεν ετονισθη. Σπάω και ξαναρίχνω, μπαίνω πάλι και αυτή τη φορά ευθεία. Αυτό που μας λείπει είναι μια σωστή και ενεργή Διοίκηση. Το πρωτάθλημα για φέτος εάν τελικά δηλωθεί η ομάδα δεν μπορεί να την προσφέρει. Αν χάσουμε την χρόνια δε θα χαθεί ΤΙΠΟΤΑ. Θα επανέλθουμε σε ένα σε δυο χρόνια, με μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Όλα γίνονται αρκεί να το πιστέψουμε. Τα σκυμμένα κεφάλια κόβονται πρώτα. Η ΥΠΟΤΑΓΗ σε δεδομένα και καταστάσεις δεν θα πρέπει να σημαίνει ότι η νεολαία του νησιού θα μείνει στους καναπέδες τα μπαρ και το playstation.


Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε... ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.

Μέσα από την ψύχη μου,
Φιλικά και αντρίκια,
ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

karavas 8odwris 1

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares