Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 14:11

Δυσκολότερος ο 5ος όμιλος

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Μυκόνου με τον Θεόφιλο Παχατουρίδη να υπολογίζει στους περισσότερους παίκτες. Η νησιώτικη ομάδα αρχίζει να ανεβάζει στροφές με το τεχνικό επιτελείο να έχει μείνει ικανοποιημένο από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα δεν ακολουθούν οι  Βλαχόπουλος, Άντερσον, Φιορεντίνος και Ούσα οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κάτι που σημαίνει ότι οι τελευταίοι δεν θα παίξουν στο σημερινό φιλικό που θα γίνει στη Σύρο με τον τοπικό ΑΟΣ στις 18.45. 

Πάντως στη Μύκονο υπάρχει η αίσθηση ότι, υπήρξε μια είδους ατυχία με την κλήρωση που έγινε στην Φλώρινα, όπου η ομάδα τους έπεσαι στον δυσκολότερο όμιλο της Γ΄Εθνικής, όπου ύστερα από κλήρωση έτυχε να υποβιβαστούν οχτώ, αντί επτά ομάδων που θα ισχύει για τους άλλους πέντε ομίλους.

Πάντως ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Κουκάς τόνισε ότι ο ΑΟ Μυκόνου προχωρά με το κεφάλι ψηλά, είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και τελικά θα καταφέρει τον στόχο του.

Στο μεταξύ ο Θεόφιλος Παχατουρίδης μίλησε για 5ο όμιλο, στον οποίο θα αγωνίζεται ο ΑΟ Μυκόνου και τον θεωρεί τον πιο δύσκολο από τους έξι συνολικά της Γ΄Εθνικής. «Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Τα ονόματα από μόνα τους φτάνουν για να καταλάβει κανείς πόσο δύσκολος και ανταγωνιστικός θα είναι ο δικός μας όμιλος. Επίσης το γεγονός ότι από τον 5ο θα πέσουν οκτώ ομάδες, είναι κάτι που θα κάνει δυσκολότερη την προσπάθειά μας. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και ευελπιστούμε για το καλύτερο. Τώρα, όσον αφορά το κύπελλο, στις 15 Σεπτεμβρίου θα παίξουμε με τον Ρούβα και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares