20-10-2013
3η αγωνιστική

Player statistic

ΤΟΣΚΑ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΓΚΟΛ 9'    
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 45'    
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 60'    
ΚΕΚΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΟΛ 63'    
ΠΕΤΡΑΪ ΜΑΚΛΕΪΝΤ ΓΚΟΛ 72'    
ΤΟΥΡΕ ΣΕΪΚ ΓΚΟΛ 91'    

 

Σε ένα εύκολο μεσημέρι εξελίχθηκε το ματς της 3ης Αγωνιστικής μεταξύ ΑΣ Άνω Μεράς και ΑΟ Υδρούσας. Η ομάδα της Μύκονου δεν άφησε σε καμιά στιγμή να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της και επικράτησε άνετα όπως δείχνει και το τελικό 6-0 και έτσι πήρε το πρώτο τρίποντο για φέτος και σκαρφαλώνοντας στη τρίτη θέση με 4 πόντους μαζί με τον Αίαντα Σύρου και τη Στένη της Τήνου.

Έτσι η ομάδα του Νίκου Τζιώβα, μετά από τα στραβοπατήματα, επιστρέφει στις επιτυχίες και αρχίζει πλέον να κοιτάζει τα παιχνίδια ένα – ένα ξεχωριστά, με σκοπό να ανέβει όσο ψιλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, χτυπώντας μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.

Γενική Εικόνα:

Λίγος ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι στο γήπεδο της Άνω Μέρας, η οποία ήταν καταιγιστική και εκτός από το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε καθόλου μόλις μια τελική προς τη εστία για του φιλοξενούμενους, η ομάδα του κ. Τζίωβα δημιούργησε πάνω από 13 κλασσικότατες ευκαιρίες μετουσιώνοντας της 6 σε γκολ. Η διαιτητική τριάδα των κ. Δεσύπρη, κ. Νομίκου και Μπελίτση ήταν εξαιρετική.

Το φιλμ του αγώνα:

Σίγουρα το σκορ δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το ποια ομάδα είχε την πρωτοβουλία .

(1-0) Στη τρίτη ουσιαστικά επαφή με τη εστία η ομάδα της Άνω Μεράς θα καταφέρει να ανοίξει στο σκορ με το Τόσκα όταν ο σκόρερ θα πάρει τη μπάλα ακριβώς στο ύψος της μεγάλης περιοχής ουσιαστικά αφήνοντας άγαλμα των τερματοφύλακα της Υδρούσας με ένα ωραίο δυνατό δεξί σουτ στη κίνηση μόλις στο 9’.

Στη συνεχεία η ομάδα του κ.Τζίωβα θα χάσει αρκετές κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο αλλά μια οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Παπουτσή μια αστοχία των Ντιαιέ και Κέκελη κράτησαν το 1-0 μέχρι και την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μύκονου και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας αλλά 5 τέρματα.

(2-0) Το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης θα κάνει ο Θεοχάρης στο 60’ υστέρα από μια ομαδική κυκλοφορία της μπάλας αυτή θα καταλήξει στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Άνω Μέρας και με ωραίο πλασέ και με μια επιφύλαξη ότι μπάλα ίσως να ακούμπησε σε ένα πόδι αμυντικού αναπαύτηκε στα δίχτυα του Παπουτσή.

(3-0) Στο 63’ θα μπει το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης και χωρίς αμφισβήτηση το πιο όμορφο που έχουμε δει σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στο πρώτο όμιλο θα πετύχει ο Κέκελης ο όποιος θα πάρει τη μπάλα περίπου 15 μετρά έξω από τη μεγάλη περιοχή και ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ θα την καρφώσει στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Υδρούσας δίχως να μπορέσει να κάνει κάτι ο πολύ κάλος σήμερα Παπουτσής .

(4-0) Στο 72’ ήταν η σειρά του Πετράι όταν ο τελευταίος θα εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα λάθη της άμυνας και θα με ένα πολύ ωραίο ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 4-0.

(5-0) Το πέμπτο γκολ και δεύτερο στο σημερινό ματς θα κάνει ο Θεοχάρης στο 90’ ακριβώς όταν θα πάρει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ένα πολύ δυνατό σούτ θα στείλει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστία του Ανδριώτη τερματοφύλακα.

(6-0) Το τελικό 6-0 θα κάνει ο Τουρέ στο 90’+1’ όταν θα κρεμάσει μέσα από τη μεγάλη περιοχή τον Παπουτσή λυτρώνοντας ουσιαστικά τον εαυτό του για ένα δοκάρι που είχε ο ίδιος περίπου 4 αγωνιστικά λεπτά πριν το γκολ.

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζίωβας): Αγγελίδης, Κουτσούκος, Τοπαλής (75’ Κιούσης), Θεοδωρακάκης©, Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τόσκα, Κέκελης (75’ Νάζος), Τουρέ, Ντιαιέ (70’ Γαλόυνης), Πετράι.

ΑΟ Υδρούσας (Μπαρούς): Παπουτσής©, Βολίκας, Γονίμ, Τσαγκαλίδης, Βελούδος Ζουμής, Κωσταντής (75’ Μουστάκας), Μπάμπης, Βλάμης, Βιδάλης, Χατζηθεοδώρου.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35