26-10-2013 16:15
4η αγωνιστική

Player statistic

    28' ΓΚΟΛ ΤΟΥΡΕ ΣΕΪΚ
ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΚΟΛ 35'    
    68' ΓΚΟΛ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
    90' ΓΚΟΛ ΤΟΥΡΕ ΣΕΪΚ

Μια δύσκολη νίκη πετυχε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Τήνου η ομάδα της  Άνω  Μεράς με σκορ 1-3 απέναντι σε ένα ψυχωμένο για μια ακόμα φορά Α.Ο Τήνου.

Σε ένα παιχνίδι που κυρίαρχο στοιχείο ήταν ο αέρας Α.Ο Τήνου και Άνω Μερα οι δυο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάρισαν στο  κόσμο που υπήρχε στο γήπεδο τέσσερα γκολ. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο με τον  Α.Ο Τήνου στο πρώτο ημίχρονο με την βοήθεια του αέρα να δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά να μην τις μετουσιώνει σε γκολ με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο πρώτο τέταρτο η ομάδα της  Άνω Μερας πίεσε την ομάδα της Τήνου  έχασε κάποιες ευκαιρίες κατάφερε να βάλει και ένα γκολ και στην συνέχεια με την εμπειρία της κατάφερε να διαχειριστεί τον αγώνα με αποτέλεσμα  στο 90' την ώρα που η ομάδα της Τήνου κατάφερε να πετυχει ένα ακόμα τέρμα και να κάνει το τελικό 1-3. Σκόρερ του αγώνα ήταν οι Βιδάλης Φρ.(14')για τον Α.Ο Τήνου και οι Τουρε(13'- 90') και Θεοχαρης (61') για την Άνω Μερα.

aot-ano-mera-26-10-2013-1
Οι φάσεις του αγώνα:

13'ΓΚΟΛ!!! :Σέντρα του Πετραι από αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Τουρε δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κελαδιτη και να κάνει το 0-1
15'ΓΚΟΛ!!!:Πλαγιο Τριαντάφυλλος στο ύψος της μικρής περιοχής πετάγεται με προβολή ο Βιδάλης Φρ. ο οποίος με την βοήθεια του αέρα στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του  ανήμπορου να αντιδράσει Αγγελίδη κάνοντας το 1-1
17' Φάουλ ο Βελαλοπουλος αποκρούει σε κόρνερ ο Αγγελίδης.
20' Σουτ του Βελαλοπουλου νέα απεκρουση του Αγγελίδη.
23'Κορνερ ο Δελωτης κεφαλιά ο Βιδάλης αποκρούει σταθερά ο Αγγελίδης.
41'Διαμαρτυρια τον ανθρώπων του Α.Ο Τήνου για ανατροπή του Κεραμίδα στον Δελωτη.
Τέλος 1ου ημιχρόνου 1-1.
52'σεντρα του Τοσκα κεφαλιά του Πετραι λίγο άουτ.
55' Σέντρα του Τοσκα η μπάλα πάει στον Τουρε το σουτ του οποίου πάει πολύ ψηλά άουτ.
58'Πλαγιο του Θεοδώρου κεφαλιά του Βελαλοπουλου λίγο άουτ.
59'Ο Βιδάλης Φ. φεύγει από τα δεξιά κόβοντας την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Βιδάλης Αν. ο οποίος επιχειρεί ένα εκπληκτικό σουτ η μπάλα όμως καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
61'ΓΚΟΛ!!!:Καταπληκτικο σουτ του Θεοχάρη με την βοήθεια του αέρα  η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κελαδιτη.
67'Αντεπιθεση της Άνω Μερας με τον Τουρε που υποχρεώνει πρώτον τον τερματοφύλακα Κελαδιτη και δεύτερον το αρχηγό της ομάδας Σαντοριναιο να κάνουν εκπληκτικές αποκρούσεις να μην γίνει το 1-3.
69'Λαθος του τερματοφύλακα Κελαδιτη το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Τουρε.
70'Σουτ του Τοσκα η μπάλα κτυπάει στο Τουρε και καταλήγει στα δίχτυα του Α.Ο. Τηνου. Ο βοηθός Βαρδακαστανης όμως  δίκαια ακυρώνει το γκολ γιατί ο παίκτης της Άνω Μερας ήταν  σε προφανή θέση οφσάιντ.
91:ΓΚΟΛ!!!:Ο Πετραι φεύγει στην αντεπίθεση επιχειρεί ένα σουτ η αμυντικοί της Τήνου δεν διώχνουν μακριά και ο Τουρε με προβολή δεν δυσκολεύεται να κάνει το 1-3

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Α.Ο. ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ), ΚΕΛΑΔΙΤΗ Χ., ΔΕΛΩΤΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΑΡΓΥΡΗΣ), ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Ν., ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ, ΚΡΙΤΗΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ Φ., ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ. (ΛΕΒΑΝΤΗΣ), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ)

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (ΤΖΙΩΒΑΣ), ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΤΟΠΑΛΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΤΟΣΚΑ (ΓΑΛΟΥΝΗΣ), ΚΕΚΕΛΗΣ, ΤΟΥΡΕ (ΒΛΙΖΝΑΚΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΚΑΡ, ΠΕΤΡΑΙ (ΚΙΟΥΣΗΣ)

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35