14-10-2013 16:00
2η αγωνιστική

Player statistic

ΚΑΡΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 21'    
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΛ 30'    
ΚΑΡΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 32'    
ΚΑΡΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 52'    
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 67'    
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 70'    
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 79'    

Η πρώτη εμφάνιση της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ μπροστά στο κοινό της, συνοδεύτηκε με επιβλητική εμφάνιση και νίκη 7-0, απέναντι στον ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, που μόνο για ένα διάστημα στο πρώτο μέρος μπόρεσε να σταθεί με απαιτήσεις στο παιχνίδι.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ

PAROS-ENOSI-2013Στην αρχή το ματς ήταν πολύ ενδιαφέρον, ανοικτό με πολλές φάσεις και για τους δύο.

Μάλιστα η Σέριφος απείλησε πρώτη στο 5', όταν ο Ράμπιας Γιάννης εκτέλεσε ένα πολύ μακρινό φάουλ, όχι ιδιαίτερα δυνατό, η μπάλα όμως πήρε περίεργη πορεία, αιφνιδίασε τον Γιάννη Βιτζηλαίο και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως με 2 ευκαιρίες του Βασίλη Καράϊ και του Μανώλη Ρούσσου, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις έξοχες πάσες του Αλέξανδρου Παντελαίου.

Μεσολάβησε άλλη μία χαμένη προσπάθεια του ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ για να σκοράρει, όταν από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα 2 παίκτες απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στο κενό τέρμα.

Στο διάστημα αυτό το παιχνίδι είχε έναν τρελό ρυθμό, γιατί και οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν με σχετική ευκολία κινδύνους στην εστία του Μιχάλη Μουστάκα.

asteras-serifos-14-10-2013-1

ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΦΩΤΙΑ

Από το 21' μέχρι το 32' η Ένωση σκόραρε 3 φορές.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Βασίλης Καράϊ, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, συνέχισε ο Χρήστος Χριστόφορος με κοντινό πλασέ στο 29', ενώ στο 32' ο Βασίλης Καράϊ έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του με το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Έτσι έληξε το ημίχρονο, αφού προηγουμένως στο 38' η μπάλα αδίκησε την ομάδα της Σερίφου, που είδε για δεύτερη φορά στο ίδιο ημίχρονο το δοκάρι να της στερεί την χαρά ενός γκολ.

Πάλι ο Γιάννης Ράμπιας σημάδεψε το αριστερό Γ του Βιτζηλαίου, που εκτινάχτηκε βρήκε λίγο την μπάλα, που πήγε στο δοκάρι και σώθηκε η εστία του.

asteras-serifos-14-10-2013-3

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

SERIFOS XORHGOI 2013Στο 52' ήταν η σειρά του Νίκου Κρητικού να σκοράρει με σουτ από την περιοχή για το 4-0 και να τελειώσει την υπόθεση νίκη για την ομάδα του.

Δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα της Σερίφου ήλθαν να πολλαπλασιάσουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, λόγω της απουσίας κάποιων παικτών, που δεν έδωσαν το παρόν, στην ηρωική αυτή μετακίνηση της ομάδας στην Πάρο.

Οι Σεριφιώτες που είχαν αφιχθεί από το προηγούμενο βράδυ, έψαχναν τρόπο επιστροφής, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο νησί τους μέσω Πειραιά, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταλαιπωρία και έξοδα.

Η Ένωση εξασφαλίζοντας νωρίς την νίκη, βρήκε την ευκαιρία να παίξει ελεύθερα, να ξεδιπλώσει πολλές τεχνικές αρετές και να πετύχει άλλα 3 τέρματα με τους Βασίλη Καράϊ στο 67' και Νίκος Κρητικό στο 70' και 81'.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Κουζούμη-Σουλτάνη-Μενδρινού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΩΣΗ: (Κοπανίδης Τ.), Βιτζηλαίος, Ρούσσος Γ., Γκεμπόρις, Χριστόφορος Χ. (71' Ρούσσος Χ.), Τριβυζάς Ν., Κρητικός Ν., Χριστόφορος Λ., Παντελαίος Αλ., Ρούσσος Μ., Κρητικός Δ. (59' Καράϊ Μ.), Καράϊ Β. (85' Τσιγώνιας).

ΠΑΓΚΟΣ: Φωκιανός, Γιαννιώτης, Ραγκούσης, Σομπόνης.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ: (Παλαιός Μ.), Μουστάκας Μ., Γαβριήλ (51' Μαγουλάς), Μουστάκας Σ., Βαλσαμάκης Κ., Γεροντάρης Ι., Μποφίλιος Γ. (81'Ρεβίνθης), Ράμπιας Ι., Μποφίλιος Σ., Βαλσαμάκης Α. (55'Αντωνάκης), Παρίσης Κ., Λιβάνιος.

ΠΑΓΚΟΣ Κωτσέτας, Ζαχαρίας.

asteras-serifos-14-10-2013-2

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35