16-11-2013
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Αν και "προβλημάτισε" με την εμφάνιση του ο ΑΟ Σύρου, τελικά στάθηκε τυχερός και χάρη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που διαθέτουν κάποιοι παίκτες του κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-1 σε 1-2 και να πάρει τη νίκη – πρόκριση, απέναντι στην Άνω Μερά, που ειδικά στο πρώτο μέρος έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

MYKONOS MAGAS1 240x170Νεύρα και παράπονα

Σε ένα κακό ποιοτηκά παιχνίδι ΑΟ Σύρου και Άνω Μερά έπαιξαν με σκοπιμότητα και μοναδικό στόχο την πρόκριση «τραυματίζοντας» το ποδόσφαιρο. Ο αγώνας κρίθηκε από δύο πέναλτι (ένα από την κάθε πλευρά) και ένα γκολ που πέτυχε ο Γιώργος περιάλης με την σέντρα της επανάληψης.

Στο τέλος επικράτησαν τα νεύρα, καθώς και οι δύο πλευρές είχαν παράπονα από τη διαιτησία του κυρίου Βακόνδιου, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης έγραψε αρκετά πράγματα στο φύλλο αγώνα, τα οποία και θα εξεταστούν από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Αμφότερες οι ομάδες φωνάζουν για τα πέναλτι που τους καταλογίστηκαν, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Βακόνδιο να χρειάζεται διαβούλευση με τον επόπτη Μουτάφη ύστερα από τον καταλογισμό του πέναλτι κατά του ΑΟΣ, ενώ η Άνω Μερά έχει πολλές επιφυλάξεις όσον αφορά στο χέρι που είδε ο κύριος Βακόνδιος, στη φάση του πέναλτι που έκρινε τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο του αγώνα που θα αναρτηθεί ίσως μας διαφωτίσει όλους.

syros RAOYZAIOS new13Ήταν καλύτερη

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟ Σύρου είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με την Άνω Μερά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι ομάδα που απειλούσε συνεχώς, έχοντας συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας.

Μάλιστα στο 9ο λεπτό ο Κεκελής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ βρίσκει το δοκάρι μετά και από την παρέμβαση του Καραμαλίγκα. Στη συνέχεια ο Πετράι με 1-2 καλά σουτ φάνηκε άστοχος.

0-1 Αυτή η υπεροχή καρποφόρησε στο 42΄, όπου οι Μυκονιάτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τόσκα από τον Καπλάνη, με τον Θεοχάρη να είναι εύστοχος από τα 11 μέτρα.

Syros-foskolosΙσορρόπησε

1-1 Η επανάληψη αρχίζει με τον ΑΟΣ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να ισοφαρίζει μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα. Ο Περιάλης θα πάρει το ριμπάουτ σε σουτ που επιχείρησε ο Ξυγκάκης και απόκρουσε με αστάθεια ο Χουσαθανάς και με εύστοχο πλασέ φέρνει το ματς στα ίσα.

Λίγο αργότερα ΑΟΣ λίγο έλειψε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Ξυγκάκης νικήθηκε από τον Χουσαθανά. Η απάντηση της Άνω Μερά έρχεται στο 52’ με τον Τουρέ ανενόχλητο να πιάνει κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 58΄ο Μάκης Πούλος, ενώ βλέπει ότι η ομάδα του χωλαίνει στο δημιουργικό κομμάτι, περνά στο παιχνίδι τους Πρίντεζη και Βαβουράκη, με τον Τερόλη να αναλαμβάνει πόστο στον άξονα. Η κίνηση αυτή δίνει στην ομάδα της Σύρου ανάσες, καθώς ο Τερόλης προσθέτει το στοιχείο της μαχητικότητας που δεν υπήρχε μέχρι τότε στον ΑΟΣ, ενώ ο Βαβουράκης κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με την ισορροπία να αποκαθίσταται στο σημείο εκείνο.

2-1 Και χωρίς στο παιχνίδι να συμβαίνουν ιδιαίτερα πράγματα φτάνουμε στο 69’, όπου ο Τερόλης γεμίζει στην περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο χέρι του Θεοχάρη και τον κύριο Βακόνδιο να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Σταματίου με εύστοχη εκτέλεση δίνει τη νίκη – πρόκριση στον ΑΟΣ, που περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό, που θα προκύψει από τον αυριανό αγώνα ΑΜΣ Φιλωτίου – Θύελλα.

Ο Καραμαλίγκας στο 91΄με γροθιές διώχνει φάουλ του Βλιζνάκη.

Διαιτητές: Βακόνδιος, Αρμακόλας, Μουτάφης.

Συνθέσεις

 ΑΟ Σύρου (Πούλος): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Τερόλλης, Κόκκαλης, Σούρλας, Ξυγκάκης (59' Βαβουράκης), Καπλάνης (76' Χαβδούλας), Τζώρτζης, Σταματίου, Περιάλης Γ., Μαραγκός (59' Πρίντεζης)

 Άνω Μερά (Τζιώβας): Κουσαθανάς, Κουτσούκος, Λάμα ( 85' Γκοράρι),Ασημομύτης Α., Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τόσκα (69΄Βλιζνάκης), Κεκελής, Τουρέ, Ντιαϊέ, Πετράι (85' Ασημομύτης Ν.).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35