11-10-2014
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Ώρα Event

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Με φανερά τα σημάδια της αγωνιστικής απραξίας ο Παμμηλιακός δεν δυσκολεύτηκε παρ’όλα αυτά να κερδίσει τον ΑΟ Σερίφου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, να διπλασιάσει τις νίκες του στον δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος Κυκλάδων και να στρογγυλοκαθίσει από την δεύτερη μόλις αγωνιστική μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.


Το τελικό 5-0 ήρθε πολύ εύκολα όπως αναμενόταν, αν και ο απαιτητικός κόσμος στο γήπεδο της Μήλου έφυγε σχεδόν ανικανοποίητος από την μη επίτευξη περισσότερων γκολ!

\"MHLOSΟ ΑΟ Σερίφου παρατάχτηκε με το σύστημα «πούλμαν» κλείνοντας όλη την ενδεκάδα του στο μισό του γηπέδου. Κατανοητό να παίξεις αμυντικά απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο αλλά το... θέαμα που παρουσίασε η ομάδα της Σερίφου ήταν αποκαρδιωτικό και σε καμία περίπτωση στο ελάχιστο ανταγωνιστικό σε σχέση με την εικόνα της μία εβδομάδα πριν, στο 1-1 με τον ΑΟ Πάρου. Εν τέλει η Σερφιώτικη ομάδα και την βαριά ήττα δεν γλίτωσε και τις εντυπώσεις έχασε.

Με τον τρόπο αυτό παιχνιδιού θα ήταν ουτοπικό να βγουν οποιαδήποτε συμπεράσματα και για τον Παμμηλιακό από το κοινό του. Έναν Παμμηλιακό που ευτύχισε μέσα στα δικά του μέτρια πατήματα του πρώτου ημιώρου να σκοράρει με το κεφάλι του, συνήθη ύποπτου στις στημένες φάσεις, Ηλία Κυρίτση, μετά από κόρνερ που κέρδισε με ωραία προσπάθεια από δεξιά ο Σοσόλι και εκτέλεσε υποδειγματικά στην καρδιά της περιοχής της Σερίφου ο Αντώνης Καραπετσάνης στο 14ο λεπτό.

\"SERIFOSΤο γκολ δεν άλλαξε τα πλάνα του ΑΟ Σερίφου που παρέμεινε κλεισμένος με 11 παίχτες πίσω από τη μπάλα. Το 2-0 ήρθε όπως αναμενόταν από την ροή του παιχνιδιού στο 40ο λεπτό με όμορφη ατομική προσπάθεια του Ντένις Σάντα και σουτ από τον άξονα έξω από την περιοχή στην αριστερή γωνία του Γούναρη.

Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έπνιξε τον ΑΟ Σερίφου που δεν μπορούσε αμυντικά να ανακόψει πλέον τις κατά κύματα επιθέσεις των «κόκκινων». Η Μηλέικη ομάδα έδωσε πολύ γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με την κούραση που άρχισε να καταβάλει τους Σερφιώτες ανέβασε τον δείκτη του σκορ πετυχαίνοτας 3 ακόμα τέρματα. Αρχικά ο Πέταρ Ατανάσοφ με «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή στην δεξιά γωνία του Γούναρη έκανε το 3-0 στο 54’ ενώ στο δίλεπτο 74’ και 75’ όπου κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα πρώτα ο Τέλης Πάντος μετά από σύγχυση στην περιοχή του ΑΟ Σερίφου έκανε το 4-0 και ακολούθως ο Ντένις Σάντα με πλασέ, αμέσως μετά την σέντρα, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείνοντας το σκορ στο τελικό 5-0.

\"pammiliakos-serifos-10-11-2014-2\"

Ο ΑΟ Σερίφου επισκέφθηκε 2 φορές σε όλο τον αγώνα την περιοχή του Παμμηλιακού με την πρώτη να καταγράφεται στο 55’ αμέσως μετά το τρίτο γκολ της Μηλέικης ομάδας όπου κέρδισε ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο και άλλη μία στο τελευταίο δεκάλεπτο με ένα επικίνδυνο γέμισμα στην γεμάτη κορμιά μικρή περιοχή των «κόκκινων».

Οι ενδεκάδες των ομαδων

Παμμηλιακός: (Γκούτζας Ζ.), Μήτση, Κυρίτσης, Πουλάκης (77’ Καλέσης), Πάντος, Σίδερης, Ατανάσοφ, Σοσόλι (78’ Μαυρογιάννης), Καραπετσάνης, Καμακάρης (78’ Ντερμετζίεφ), Σάντα, Δρίλης.

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γούναρης, Μουστάκας, Λιβάνιος (70’ Ρώτας Δ.), Ρεβινθής, Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Α. (60’ Ράμπιας), Γαυριήλ (46’ Γεροντάρης), Ρώτας Β., Παρίσης, Λιβάνιος Μ., Μονεβάσιος.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής Αίαντας Σύρου-Νηρέας 1-1, ΑΟ Πάρου-Πανσιφναϊκός 3-0. Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου...

Την επόμενη αγωνιστική, 3η του πρωταθλήματος, ο Παμμηλιακός ταξιδεύει στην Πάρο όπου στο γήπεδο της Παροικιάς θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πάρου.

Μικρά από τη Μήλο

-Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο (πάνω από 200 θεατές) παρά το εργάσιμο της ημέρας, την βραδυνή ώρα παιχνιδιού και την δυναμική του αγώνα.

-Εξαιρετικός πλέον ο φωτισμός του Δημοτικού Σταδίου Μήλου που την περσινή σεζόν παρουσίαζε μια σκοτεινή εικόνα με τις πολλές καμένες lux.

-Ενωτικό το κλίμα στα «αποδυτήρια» του Παμμηλιακού με τους παίχτες σε κάθε γκολ να γίνονται ένα κουβάρι, βασικοί και αναπληρωματικοί, στον πάγκο της ομάδας και τους σκόρερς να αγκαλιάζουν πρώτα τον προπονητή τους Ζαχαρία Γκούτζα.

-Η άμεση συντήρηση του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να είναι το επόμενο μέλημα της διοίκησης του Παμμηλιακού αλλά κυρίως του Δήμου Μήλου, καθώς το γήπεδο είναι δημοτικό.

Περισσότερες φώτος εδώ…

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35