Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Αίαντα Σύρου και του Νηρέα.

Οι Ναουσαίοι προηγήθηκαν χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Κασκούτης στο 16ο λεπτό ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 9 λεπτά αργότερα σε 1-1 με τον Λούσα. Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία για δεύτερη φορά.

Άγιαξ Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Καρποδίνης, Γεράρδης (52’ Γκούφας), Βαμβακούσης, Καμπάνης, Καρίμαλης, Δημόπουλος, Λούσας, Δεναξάς, Ρούσσος Γ. (68’ Καφτηράνης), Δεναξάς Μ. (61’ Μουλίδης).

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.), Βεντουρής, Φραγκογούλας (79’ Μώτος), Τριπολιτσιώτης (61’ Τσενάϊ, Μπαρμπαρίγος, Τσιόπουλος, Χατζία, Ρούσσος, Κασκούτης, Μετάϊ (88’ Τσιγώνιας), Χασάνι.

Δηλώσεις:

Παπαδάκης Μιχάλης: (προπονητής Νηρέα) Έγινε ένα καλό παιχνίδι κι από τις δυο ομάδες, στόχος μας ήταν οι τρείς βαθμοί της νίκης αλλά δεν τα καταφέραμε, όμως η προσπάθεια των παιδιών ήταν αξιόλογη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν καθώς και σε όσους ήταν στην αποστολή και δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Καρποδίνης Κώστας: (παίκτης Άγιαξ Σύρου) Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο γήπεδο μας και θέλαμε να το κερδίσουμε. Δυστυχώς σε κάποιες φάσεις δεν λειτουργήσαμε όπως ακριβώς θα θέλαμε και έτσι δεν πήραμε το τρίποντο. Για μένα ήταν κάπως περίεργο σαν παιχνίδι γιατί αγωνίστηκα στην πρώην μου ομάδα. Εκεί μεγάλωσα. Εκεί πρωτόπαιξα σε αντρικό επίπεδο. Σίγουρα αισθάνθηκα περίεργα γιατί τα παιδιά είναι φίλοι μου... έτυχε σήμερα να είναι αντίπαλοι.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35