Player statistic

    24' ΓΚΟΛ ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 43'    
Δημήτρης Λούσσας ΓΚΟΛ 55'    

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Τα βρήκαν σκούρα οι πρωταθλητές απέναντι στον Α.Ο. Σερίφου, όπου νίκησαν με 2-1.

\"\\"SERIFOS\"

Ο Ajax Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ματς του Σαββάτου, καθώς επικράτησε με 2-1 του δραστήριου και επικίνδυνου ΑΟ Σερίφου.

Η ομάδα της Σύρου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα ατού της και σε δύο ευκαιρίες που τις δόθηκαν σημείωσε τα τέρματα που της χάρισαν τη νίκη.

Ο Α.Ο. Σερίφου από την πλευρά του μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι σημείωσε ένα τέρμα με τον Μάριο Λιβάνιο στο 25\\\' κι έχασε ακόμη 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Ίσως να ήταν όλα διαφορετικά αν σε ένα από τα δύο τετ α τετ οι παίκτες της Σερίφου σκόραραν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Λούσσας

Ο παίκτης του Αίαντα Σύρου Δημήτρης Λούσσας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, κι αυτό γιατί σημείωσε και τα δύο τέρματα στο ματς με την Σέριφο.

Αρχικά ο Λούσσας έκανε το 1-1 στο 44\\\', μετά από πάσα του Φωτεινιά και στο 58\\\' από τα έντεκα βήματα έβαλε την ομάδα του μπροστά και μάλιστα το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

\"\\"ajax-serifos-22-11-2014-1\\"\"

\\\"Φωνάζει\\\" η Σέριφος για την ταλαιπωρία

Η ομάδα της Σερίφου μετά από ένα ταξίδι το οποίο όπως το ονόμασε και η ίδια με επιστολή προς την ΕΠΣ Κυκλάδων \\\"Οδύσσεια\\\", βρέθηκε στη Σύρο για το ματς με τον Ajax. Η διοίκηση της Σερίφου είχε ζητήσει από την Ένωση το παιχνίδι να διεξαχθεί άλλη ημέρα ώστε να βόλευαν καλύτερα τα δρομολόγια των πλοίων και να μην χρειάζονταν να ταλαιπωρηθούν οι παίκτες τόσο πολύ, Η Ένωση από την πλευρά της δεν έκανε το έτοιμα δεκτό και όρισε το ματς Σάββατο κι αυτό ήταν η αφορμή η διοίκηση και της ομάδας να \\\"φωνάζει\\\".

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Γ.), Καρποδίνης, Καφτηράνης (87\\\' Δεναξάς), Βαμβακούσης, Γεράρδης, Καμπάνης, Φωτεινιάς (Καριμάλης), Δημόπουλος, Λούσσας, Γκούφας, Ρούσσος, Καράβας

Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ: (Παλαιός Μ.), Βαλσαμάκης Κ., Μουστάκας, Λιβάνιος Ν., Ρεβίνθης, Γεροντάρης, Ρώτας, Μαγουλάς (57\\\' Βαλσαμάκης), Ράμπιας (80\\\' Χρυσολωράς), Μονοβάσιος, Παρίσης, Λιβάνιος Μ. (45\\\' Γαβριήλ).

\"\\"ajax-serifos-22-11-2014-2\\"\"

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35