Player statistic

Κοσμάς Παρίσης ΓΚΟΛ 56'    
    57' ΓΚΟΛ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    74' ΓΚΟΛ ΖΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Σε ένα συναρπαστικό ματς που διεξήχθη στην Σέριφο, ο Πανσιφναϊκός πείρε σπουδαία νίκη επί του ΑΟ Σερίφου με σκορ 2-1.


Ο αγώνας κρίθηκε στη δύναμη και το πάθος των παικτών.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές φάσεις προς τις εστίες των Γούναρη και Κάραβου αντίστοιχα.

\"SERIFOSΟ Παρίσης που ήταν πολύ δραστήριος στην επίθεση έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 37’ λεπτό. Ο Γκούμας δύο λεπτά αργότερα είδε του σουτ που επιχείρησε να βγαίνει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Γούναρη.

Στο 41ο λεπτό ήταν σειρά του Μαρίνου Λιβάνιου να χάνει πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τους Σερφιώτες ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Ζουμή δεν κατέληξε στα δίχτυα του Γούναρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερη μπάλα και φυσικά τα τρία γκολ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του 2ου ημιχρόνου ανήκει στους γηπεδούχους όταν το σουτ του Παρίση στο 48ο λεπτό πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι το Κάραβου.

Στο 54’ ο Λυκογιάννης παρα λίγο να χρηστεί σκόρερ για τους Σιφνιούς.

Γκολ… Ο ΑΟ Σερίφου έπειτα από εκτέλεση φάουλ αρκετά πλάγια αριστερά του Κοσμά Παρίση προηγήθηκε με 1-0 στο 57ο λεπτό μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Γκολ… όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις ένα λεπτό αφού με την σέντρα ο Σταυριανός μέσα από την μικρή περιοχή πλάσαρε τον Γούναρη κάνοντας το 1-1 στο 58’.

\"SIFNOSΟ Πανσιφναϊκός είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Χρύσος από δεξιά στο 63’ επιχείρησε σέντρα σουτ όπου η μπάλα ανησύχησε τον Γούναρη.

Στο 72ο λεπτό ένα σλάλομ του κορυφαίου κατά την άποψή μας των γηπεδούχων Ράμπια Γιάννη πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του φτάνοντας στην μεγάλη περιοχή των σιφνιών όπου ανακόπηκε από τον Ζάσκα ο οποίος ήταν από τους καλύτερους των νικητών. Σε αυτή την φάση ο Ράμπιας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Γκολ… Στο 74’ προηγήθηκε με τον Νίκο Ζουμή με ένα καταπληκτικό γυριστό μέσα από την μικρή περιοχή του Γούναρη. Ο παριανός στράϊκερ του Πανσιφναϊκού αφιέρωσε το γκολ σε φίλους του από το νησί του που τον ακολούθησαν μέχρι την Σέριφο.

Ο ΑΟ Σερίφου είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όμως το σκορ έμεινε στο 1-2.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Πανσιφναϊκού επί του ΑΟ Σερίφου και μάλιστα με ανατροπή του σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους κ.κ. Βασάλο και Μπελίτση.

Δείτε εδώ... περισσότερες φώτος.

\"serifos-pansifnaikos-30-11-2014-1\"

ΑΟ Σερίφου: (Παλαιός Μ.), Γούναρης, Μουστάκας Σ. (75’ Γαβριήλ Φ.), Ρεβίνθης Ν., Λιβάνιος Μιχ., Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Κ., Μονοβάσιος Α. (46’ Μαγουλάς Α.), Ράμπιας Ι., Βαλσαμάκης Α. (59’ Ρώτας Β.), Παρίσης Κ., Λιβάνιος Μ.

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.), Κάραβος Ν., Χρύσος Α., Κίτσαλης Α., Ζάσκας Δ., Λεμπέσης Γρ., Λεμπέσης Σ., Γκούμας Ν., Σταυριανός Δ., Ζαμπέλης Δ. (46’ Μαυρογιάννης), Λυκογιάννης Κ. (90’ Ραπτόπουλος), Ζουμής Ν.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35