Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Ενα συγκλονιστικο παιγνιδι ειχαν την τυχη εχθες να παρακολουθησουν περιπου διακοσιοι φιλαθλοι στο \\\\\\\\\\\\\\\"Ι.Μ.Γουλανδρης\\\\\\\\\\\\\\\" στη χωρα της Ανδρου.

Ενα ματς διαφημιση για το Κυκλαδικο ποδοσφαιρο απο δυο ομαδες που το υπηρετουν και το προαγουν και που ψαχνουν να βρουν τον νεο τους βηματισμο μεσα σε νεες συνθηκες που διαμορφωνονται για ολους και για ολα.

Συνθηκες δυσκολες και πιεστικες, με τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ και τον ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ να δειχνουν οτι βαδιζουν σωστα και μαλλον θα τα καταφερουν περιφημα.

Αριστες οι σχεσεις το δυο συλλογων, με αλληλοσεβασμο και αλληλοεκτιμηση, τοσο σε επιπεδο διοικησεων αλλα και ποδοσφαιριστων, δημιουργουν το ιδανικο κλιμα για παιγνιδια με πολλα γκολ και πλουσια συναισθηματα, σαν αυτο που παρακολουθησαμε οπως προειπα εχθες.

Οι δυο ομαδες εδειξαν απο την αρχη οτι ζητουσαν το τριποντο της νικης με κανεναν απο τους δυο αντιπαλους να μην κλεινεται.

Η μπαλλα ανεβοκατεβαινε στο γηπεδο με τους \\\\\\\\\\\\\\\"εφοπλιστες\\\\\\\\\\\\\\\" να εχουν λιγο παραπανω την κατοχη, εχοντας και το πρωτο σουτ στον αγωνα με τον Ζαννακη Β. ενω τεσσερα λεπτα μετα ηρθε το πρωτο σουτ για Τηνιους με τον Ζαλωνη Γ.

Στο 14΄ ο Κουλουρηςεπιασε μια κεφαλια για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ που περασε αουτ , ενω στο 18΄ο Ζαννακης Β. \\\\\\\\\\\\\\\"επιασε αερα\\\\\\\\\\\\\\\" σε ενα σουτ που προσπαθησε μεσα στη μεγαλη περιοχη των φιλοξενουμενων.

Απο αυτο το λεπτο και μετα σιγα σιγα οι γηπεδουχοι εβγαιναν ολο και πιο θαρραλεα στην επιθεση και με τον Ζαννακη Β. παλι, ειχαν ενα καλο χτυπημα φαουλ προς την εστια του παντα πολυ καλου και δυναμικου Φωσκολου Ν.

Η προσπαθεια των \\\\\\\\\\\\\\\"εφοπλιστων\\\\\\\\\\\\\\\" εφερε αποτελεσμα στο αμεσως επομενο λεπτο οταν ο ταχυτατος και πεισματαρης Κουλουρης Κ. , πραγματοποιησε μια καταπληκτικη προσπαθεια απο τα δεξια και πλασαρε ιδανικα την αντιπαλη εστια.\"\\"\\\\"\\\\\\\\"ANDRIAKOS\\\\"\\"\"

Ετσι το......\\\\\\\\\\\\\\\"ρολοΪ\\\\\\\\\\\\\\\" εγραψε στο 27΄ \\\\\\\\\\\\\\\"ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ 1-0\\\\\\\\\\\\\\\".

Στο 37΄ ο Φωσκολος Ι. με το πολυ καλο του ποδι , εκτελεσε ενα φαουλ που μως περασε ψηλα πανω απο την εστια του νεαρου Πατσαβου Θ.

Τεσσερα λεπτα μετα, στο 41΄, το γηπεδο πηρε φωτια οταν παλι ο Κουλουρης Κ. εκανε αλλη μια τρελλη κουρσα με τη μπαλλα απο τα δεξια και με μια εξαιρετικη ασσιστ βρηκε τον Ζαννακη Γ. ο οποιος και πλασαρε ιδανικα , ξεσηκωνοντας την εξεδρα ,στελνωντας το μηνυμα οτι το τριποντο ειναι κοντα.

Οι ποδοσφαιριστες του ΠΑΣ ομως δεν ειχαν πει την τελευταια τους λεξη και στα επομενα λεπτα που απεμειναν μεχρι τη ληξη του πρωτου ημιχρονου, εδειξαν οτι θα πολεμησουν για το καλυτερο.

Στο 44΄και στο 46΄ δυο φαουλ εφεραν τον Φωσκολο Ι. να εκτελει προς την αντιπαλη εστια χωρις αποτελεσμα και καπου εκει τελειωσε το πρωτο ημιχρονο.

Στην αναπαυλα οι φωνες του Σουρανη φαινεται πως ταρακουνησαν τους παικτες της Τηνου και με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου εδειξαν να μπαινουν στον αγωνα με διαθεση να ανατρεψουν τα δεδομενα που μεχρι εκεινη την ωρα ο ενθουσιασμος και η μαχητικοτητα των \\\\\\\\\\\\\\\"εφοπλιστων\\\\\\\\\\\\\\\" ειχαν διαμορφωσει.\"\\"\\\\"\\\\\\\\"PAS\\\\"\\"\"

Πολυ συντομα λοιπον ,στο 48΄, ηρθε η ευκαιρια που ζητουσαν οταν ο διαιτητης Ρουσσος εδωσε πεναλτυ σε χερι του Ζαννακη Β. 

Φαση για την οποια οι γηπεδουχοι υποστηριζουν οτι εγινε προηγουμενως επιθετικο φαουλ στον ποδοσφαιριστη τους.

Στο 49΄λοιπον η μπαλλα στηνεται στη λευκη βουλα απεναντι απο την εστια του Πατσαβου Θ. και με ψυχραιμη εκτελεση ,ο εμπειρος Ζαλωνης Ι. εκανε το 2-1 , δεινοντας αλλον \\\\\\\\\\\\\\\"αερα\\\\\\\\\\\\\\\" στην ψυχολογια των συμπαικτων του που απο εκεινη τη στιγμη αρχισαν να ελεγχουν τον αγωνιστικο χωρο.

Στο 60΄ερχεται παλι ο Ζαλωνης Ι. να γραψει το 2-2 ξεσηκωνοντας με τη σειρα του τους περιπου 15 φιλους της ομαδας του στην εξεδρα.

Πιεση διαρκης απο εκει και περα με μια ακομα κεφαλια του ιδιου παικτη να φευγει αουτ τρια λεπτα μετα και στο 77΄ μετα απο ασταθες μπλοκαρισμα του Πατσαβου Θ. ο Ζαλωνης Ι. παλι να στελνει στα ουρανια συμπαικτες και οπαδους κανοντας την ανατροπη.

2-3 λοιπον.

Χαμογελα στον εναν παγκο, προβληματισμος στον αλλον.

Καπου εκει οι γηπαδουχοι αρχισαν να ανακτουν αργα και σταθερα τον ελεγχο των χωρων με τους φιλοξενουμενους να προσπαθουν να διαχειριστουν το αποτελεσμα.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ αρχισε να παιζει πιο ψηλα και να βγαινει μπροστα με την προσπαθεια του να καρποφορει στο 90΄οταν ο Γλυνος Α. εγραψε μεσα σε ξεφρενους πανηγυρισμους το τελικο 3-3 με κτυπημα πεναλτυ.

Το ματς ειχε ομως ακομα να δωσει.

Ετσι στο 92΄ ο MVP των φιλοξενουμενων Ζαλωνης Ι. εχασε μοναδικη ευκαιρια να γραψει το 3-4 οταν απο ιδανικη θεση πλασαρε αουτ και στο 93΄ειχαμε τον ευτυχως οχι σοβαρο τραυματισμο του Ζαννακη Β. σε συγκρουση με τον Φωσκολο Ν. μπροστα απο την εστια του ΠΑΣ.

Ο παικτης μεταφερθηκε με ασθενοφορο στο Κ.Υ. Ανδρου οπου και μετα απο δυωρη περιπου παραμονη αναχωρησε για το σπιτι.

3-3 λοιπον σε ενα ματς που τα ειχε ολα και που προσφερε απολαυστικες ποδοσφαιρικες στιγμες στους θεατες του.

Αξιζει να αναφερουμε εδω , εκτος απο την πολυ καλη παρουσια των 22 ποδοσφαιριστων, την αψογη διοργανωση του αγωνα, απο πλευρας δ.σ. του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ με καφε, μπυρα και χοτ-ντογκ για τους φιλαθλους.

Κλεινοντας θα μου επιτρεψετε μιας και εκτος απο συνεργατης του ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ και μελος του δ.σ. του ΑΟΦ, δηλωνω και ενθερμος οπαδος του, να κανω το οπαδικο μου σχολιο.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ειναι και παλι εδω, ειναι και παλι στα γηπεδα και εχει ηδη κερδισει παλι τον σεβασμο που του πρεπει.

Καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα στον ΠΑΣ.

Συνθέσεις

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (ΜΠΕΝΑΣ) ΠΑΤΣΑΒΟΣ, ISLAMAJ(ΧΑΛΑΣ), ΤΖΟΡΤΑΝΙΔΗΣ, ΖΑΝΝΑΚΗΣ Β. (NΙΤΣΟΛΑΣ), ΚΡΙΤΗΣ, ΧΑΛΑΣ, ΓΛΥΝΟΣ Μ., ΓΛΥΝΟΣ Α., ΖΑΝΝΑΚΗΣ Γ., ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΓΡΥΜΑΝΗΣ(XHAFAJ).

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ): ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Ν., ΒΙΔΟΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Μ.(ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ.), ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΜΑΥΡΑΚΗΣ (ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ), ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΒΙΔΑΛΗΣ Φ. (ΔΕΛΩΤΗΣ)

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΑΝΔΡΟΣ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35