25-10-2014
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Event

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Σε ένα ντέρμπι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες… Όμως στο σημερινό ματς μεταξύ του ΑΣ Άνω Μεράς και του ΑΟ Πάγου το τελικό 1-0 δεν εκφράζει σε καμιά των περιπτώσεων την εικόνα των δυο ομάδων εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς η ομάδα της Μυκόνου παρουσιάστηκε καλύτερη των Συριανών.

Στην πρεμιέρα της η ομάδα της Μυκόνου πήρε δίκαια τους 3 πρώτους πόντους της και με την σημερινή εντυπωσιακή εμφάνιση απέδειξε ότι το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στο ματς με τον ΑΟ Μυκόνου για την Α’ Φάση του Κυπέλλου ήταν ένα κακό όνειρο. \"MYKONOS

Από την  άλλη η ομάδα του Πάγου δεν έδειξε το καλό πρόσωπο που είχε στο ματς με τον ΑΟ Σύρου και φάνηκε πολύ επηρεασμένη από τον δυνατό άνεμο, ίσως και από την απουσία του προπονητή της Ηλία Ξενικάκη που δεν κατάφερε! να δώσει το παρών στη Μύκονο γι  αυτό το μεγάλο ματς.

Θετικό για τους φίλους του ποδοσφαίρου αποτελεί το γεγονός ότι  το φετινό πρωτάθλημα και ειδικά ο 1ος όμιλος δείχνουν ότι μόλις στην 2η αγωνιστική θα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων χρόνων με σχεδόν όλες τις  ομάδες να δίνουν μάχη για την κορυφή του Ομίλου.

Το ματς

Πάμε τώρα στο σημερινό παιχνίδι, όπου περίπου 60-70 φίλοι της Άνω Μεράς είδαν την ομάδα τους να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι, διαβάζοντας καλά τον αντίπαλο της και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι του εξαφάνισε κάθε πλεονέκτημα που θα μπορούσε να αποκτήσει.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, καθώς τα 8 μποφόρ που επικρατούσαν στο νησί των ανέμων δεν άφηναν πολλά περιθώρια στις δύο ομάδες.

Στο 13’ ο Γιόγιος, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κακή έξοδο του Λοίσιου, γίνετε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ - που βρήκε και στα πόδια του Αναγνωστόπουλου- πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.\"MYKONOS

Η Άνω Μερά, έχοντας ακόμη δυο δοκάρια (25’ και 85’ Πετράι) θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα.

Επίσης στο παιχνίδι υπήρχαν δύο υποψίες για χέρι υπέρ των γηπεδούχων (19’ και 37’) με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Από πλευράς Πάγου όλη και όλη είχαμε μία καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Χούρο να σουτάρει στο 43’ και η μπάλα να φεύγει πολύ μακριά από την εστία του Παυλάκη.  

Όσο αφορά το δεύτερο μέρος ο αέρας δεν άφησε καμιά από τις δυο ομάδες να κατεβάσει κάτω την  μπάλα  και να παιχτεί ποδόσφαιρο, με την πιο μεγάλη ευκαιρία να καταγράφεται στο 88’ με τον σκόρερ της αναμέτρησης Γιόγιο να βλέπει τον Λοίσιο να του λέει όχι σε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ που εκτελέστηκε λίγα μέτρα εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πέφτει εντυπωσιακά στη δεξιά του πλευρά στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Η διαιτητική τριάδα του κ. Βακόνδιου, κ. Μουτάφη και κ. Νομίκου ήταν εξαιρετική.

ΑΣ Άνω Μεράς (Τζίόβας):Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κέκελης, Θεοχάρης (83’ Πάτσουρας), Κεραμιδάς ©, Μούμπουρης, Μπαμπακάρ, Τσάλμας, Γιόγιος(84’ Κουκας), Πετράι(90’ Γκοράρι).

ΑΟ Πάγου (Κάτρης): Λοισιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Μιχάλοβιτς, Αναγνωστόπουλος, Παλαιολόγος (62’ Ρούσσος Γ.), Ρούσσος Κ.,Ξένος, Πάπιτσης, Βάλβης © (62’ Τρόκα), Χούρος.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35