Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Σε ταξίδι αναψυχής μετατράπηκε το ματς της 3ης αγωνιστικής για τον ΑΣ Άνω Μεράς, ο οποίος επικράτησε άνετα, όπως δείχνει και το τελικό 2-8 απέναντι από τον ΑΟ Υδρούσας στο Μπατσί της Άνδρου.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας φόρα από τη νίκη με 1-0 από την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Πάγου, μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά, δημιουργώντας πληθώρα χαμένων ευκαιριών και πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 17 τελικές προσπάθειες. \"MYKONOS

Οι παίκτες του κ. Τζιόβα απέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου, ότι χρόνο με το χρόνο, η ομάδα αρχίζει και ρολάρει, με αποτέλεσμα αυτό από μόνο του να είναι ένας επιπλέον πονοκέφαλος σε όποιον πρέπει να τους αντιμετωπίσει.  

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Υδρούσας προσπαθεί με νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ωστόσο όταν το σκορ έδειχνε να ξεφεύγει, οι γηπεδούχοι στέρεψαν από ιδέες και δυνάμεις.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του ΑΣ Άνω Μεράς έφτασε τους 6 πόντους σε 2 παιχνίδια, ενώ από την άλλη ο ΑΟ Υδρούσας δεν έχει καταφέρει ακόμη να συλλέξει κανένα πόντο.

Γενική Εικόνα

Σ’ ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου και μπροστά στα βλέμματα 50 περίπου φίλων του ποδοσφαίρου, η κυριαρχία των Μυκονιατών ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στην ιστορία του παιχνιδιού μεταξύ ΑΟ Υδρούσας και ΑΣ Άνω Μεράς.

Με 3 γκολ από πλευράς Άνω Μεράς στο πρώτο μέρος, το δεύτερο αποδείχτηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν να σταματούν και πέτυχαν άλλα 5 γκολ στην επανάληψη, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 2-8

Ο ΑΟ Υδρούσας έδειξε να βρισκόταν σε λήθαργο, ύστερα και από το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (6 στον αριθμό), με τον Μανάλη να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Η ομάδα θα χρειαστεί πολύ κόπο και ιδρώτα για να διορθώσει την εικόνα της ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του φετινού πρωταθλήματος.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης κ. Μουτάφης Α., Βαρδακαστάνης Μ. & Τσιριγώτης Σ. ήταν αρκετά καλοί. \"MYKONOS

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα, μερικοί παράγοντες και ο προπονητής του ΑΟ Υδρούσας είχαν έντονη λογομαχία με τον άρχων της αναμέτρησης κ. Μουτάφη, προφανώς για τη φάση του 1-3 και το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του ΑΣ Άνω Μεράς.

Τα γκολ    

Τα συνολικά 10 γκολ που σημειώθηκαν, πέτυχαν από πλευράς ΑΣ Άνω Μεράς οι:

Πετράι στο 2’ με ωραίο δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή

Τουρέ στο 12’, 52’, 62’ και 72’ με εύκολο πλασέ σε κενή εστία στην πρώτη περίπτωση και τρεις ατομικές ενέργειες στις υπόλοιπες.

Τσάλμας στο 46’ (με πέναλτι) και 84’ και ωραίο δυνατό πλάγιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή

Ντιαϊε στο 58’ με πάρα πολύ εύκολο πλασέ πάνω στην γραμμή μετά την ασταθής απόκρουση του Τσιάμαλου.

ενώ από πλευράς ΑΟ Υδρούσας οι:

Ψωμάς Μ. στο 18’ ύστερα από διπλή κόντρα και με εύκολο πλασέ σε τετ α τετ με τον Πουλάκη

καθώς και ο Μπάμπης στο 64’ με ένα εξαιρετικό τακουνάκι μέσα από την μικρή περιοχή εξ επαφής με την εστία από καθαρότατη πάντως θέση οφσάιντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Άνω Μερά έχασε και πέναλτι που έκανε ο Βολίκας στο 90’ με τον Ντούρο να στέλνει την μπάλα πάρα πολύ ψηλά πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της Υδρούσας .

Τέλος ανησυχία προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα της Υδρούσας, ο οποίος στη φάση του 4ου γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 85’, καθώς λιποθύμησε. Να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση.

Συνθέσεις:

ΑΟ Υδρούσα (Παπαχρήστος): Τσιάμαλος, Μώρος, Ψωμάς Χ. (65’ Ματζωρος), Μάναλης (70’ Ψαρρός), Μαμάης, Τσαγκαλίδης, Μουτσαϊ, Βολικας, Μπάμπης, Ψωμάς Μ., Alipaj (59’ Λαβδας)

ΑΣ Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος (56’ Γκοράρι), Δήμας, Κέκελης, Κεραμιδάς (65’ Τσελαϊ), Μπούμπουρης, Τουρέ, Ντιαϊέ, Τσάλμας, Γιόγιος, Πετράι (74’ Ντουρο).

Τεχνική υποστήριξη: Γιάννης Μανδαράκας

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35