Player statistic

Additional information

Διαιτητές
ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΚΟΝΤΙΖΑ Σ.
Ρεπορτάζ αγώνα

Νικητής με 3-1 στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Υδρούσα, αναδείχτηκε χθες ο Α.Ο Μυκόνου, ο οποίος υποδέχτηκε την ομάδα της Άνδρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Δύο πεντάλεπτα ήταν αρκετά για να κρίνουν το ματς για την ομάδα της Μυκόνου, καθώς εκεί φάνηκε η αδυναμία της Υδρούσας και ο Α.Ο Μυκόνου, που εκμεταλλεύτηκε τα κενά, κατάφερε να επικρατήσει στο ματς πετυχαίνοντας 3 γκολ, με το τρίποντο αυτό να τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απάντηση από την Υδρούσα υπήρξε στο 22\' όταν ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 3 από τα 4 γκολ είχαν σύμμαχο τον ισχυρό άνεμο «Γαρμπή» ο όποιος είναι ουσιαστικά ο νικητής του χτεσινού ματς, αφού η ένταση του αλλοίωνε συχνά πυκνά τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ανδριακού Βασίλη Γιαννακόπουλο. 

1ο Ημίχρονο    

Ο Αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 5\' λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα όμορφο πλασέ του Ελ Μπαντρί (1-0).

Ένα λεπτό αργότερα η Υδρούσα βρέθηκε μία ανάσα από την ισοφάριση με ένα σουτ του Ψωμά αλλά το δοκάρι δεν θα αφήσει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του Μπουρντένη.

Στο 12΄λεπτό ο Πανέτας έρχεται να απειλήσει και πάλι για τους Μυκονιάτες με ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως καταλήγει στα χέρια του Τσιάμαλου.

Λίγα λεπτά αργότερα (22\') ο Βιδάλης με μια δυνατή εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-1 για την ομάδα της Άνδρου.

Στο 30\' λεπτό ο Ψωμάς κάνει ένα δυνατό σουτ από το κέντρο όμως ο Μπουρντένης καταφέρνει να το αναχαιτίσει.

2ο Ημίχρονο 

Πέντε (5) λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανέτας με σύμμαχο τον γαρμπή ξαναβάζει μπροστά τον Α.Ο Μυκόνου (2-1) με ένα σουτ από την περιοχή του Τσιάμαλου.

Στο 68\' λεπτό ο Πανέτας και πάλι βρίσκεται τετ α τετ με τον Τσιάμαλο αλλά η μπάλα καταλήγει για λίγο άουτ.

Στο 75΄ο Μύρντινας στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πανέτας με την βοήθεια του αέρα πετυχαίνει ένα ακόμα όμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα της Μυκόνου.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον δυνατό και ανανεωμένο Α.Ο Μυκόνου, ενώ μια πολύ καλή προσπάθεια γεμάτη υποσχέσεις από τον αξιόμαχο Α.Ο Υδρούσα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο Μυκόνου υποδέχεται τον Α.Ο Πάγου, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Ανδριώτικο ντέρμπι Υδρούσα - Ανδριακός 

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΚΟΝΤΙΖΑ Σ.

Συνθέσεις

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης Β., Τσέκο Α., Αργυρίου Δ., Δάμαι Β., Θεοδώρου Κ., Αμπαδίνης Π., Κουκάς Ζ. (65΄Καρατζάς), Κωνσταντίνου Χ., Toska J. (46΄Βλαχόπουλος), Ελ Μπαντρί Ν. (Μύρτινας), Πανέτας Δ.,

Αναπληρωματικοί: RajaR., Σαραντάκος Ν., Ούσα Τζ., Βαλαμούτης Χ.

Α.Ο. Υδρούσας  (Παπαχρήστος):  ΤσιαμάλοςΚ.,  ΜώροςΖ., ΨωμάςΧ. ΤσαγκαλίδηςΓ., ΜάμαηςΑ., ΛουκίσσαςΦ., ΒιδάληςΓ., Aliraj S. (51΄Μάμπης Β.), Λάβδας Ν., Ψωμάς Μ., Χέλμης Ι. (90΄Beras).

Αναπληρωματικοί: Μάντζωρος Δ., Μάντζωρος Γ., Μανδάρακας Α., Τσαγκαλίδης Μ.

Για το Sport Cyclades 

Γιάννης Μανδαράκας

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35